Diamanten armbanden

13 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Een diamanten armband is niet zomaar een sieraad: het is een van de mooiste items die je in je juwelencollectie kan hebben. Een diamanten armband gaat lang mee, is prachtig en ook nog eens van topkwaliteit. Bij Lucardi kan je kiezen voor een armband met diamant in het geelgoud of witgoud. Wist je dat zowel witgoud als geelgoud van 14 karaat goud zijn gemaakt? Het verschil is waarmee het gouden materiaal wordt vermengd, en dat zorgt voor de uiteindelijke kleur. Zo kan jij kiezen wat je het liefst draagt, of welk materiaal het best bij jou past!

Een armband met diamant kopen bij Lucardi

Een diamanten armband is het perfecte geschenk voor je lief, mama, vrouw, zus of de toekomstige meter van je kindje. Zoek je nog een mooi juweeltje voor de feesten? Dan ben je bij je Lucardi aan het juiste webadres. Onze subtiele armbanden met diamant zijn armbanden met kleine, stijlvolle schakels waardoor het juweel extra luxe uitstraalt. De armbanden met diamant worden mooi verpakt in een geschenkverpakking van Lucardi. Daarnaast ontvang je een certificaat van het diamant, waarop af te lezen is waaraan onze diamanten precies aan voldoen. Bij Lucardi vind je enkel topkwaliteit als het om diamanten gaat!

Bestel je diamanten armband online bij Lucardi

Ben je klaar om een diamanten armband toe te voegen aan je persoonlijke juwelencollectie? Of zie je een diamanten armband die je graag wenst cadeau te doen? Wacht dan niet langer met bestellen. Bij Lucardi plaats je heel gemakkelijk je bestelling. Betalen gaat snel en veilig met Bancontact, Mastercard, VISA of PayPal. Heb je de bestelling succesvol afgerond, dan kan je binnen een dag je gloednieuwe diamanten armband al om je pols hebben. Bestel dus snel bij Lucardi!