Zilveren tennisarmbanden

10 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

De tennisarmband is een stylishe armband die een stijlvolle touch aan je outfit kan toevoegen. De armband dankt zijn naam aan een tennisspeelster; Chris Evert. Ze verloor haar armband tijdens een belangrijke tenniswedstrijd en liet het spel stopzetten tot haar juweel gevonden was. Vanaf dat moment worden soortgelijke armbanden tennisarmbanden genoemd. Alle tennisarmbanden hebben een symmetrisch patroon van glinsterende edelsteentjes.

Ga voor de perfecte zilveren tennisarmband

De zilveren tennisarmbanden bij Lucardi zijn superstijlvol. Ze hebben een iets klassiekere uitstraling met fijne schakeltjes,  sprankelende steentjes en een mooie afwerking. De sluitingen zijn sierlijke n passen goed in het geheel. Steel de show met deze glamorous zilveren tennisarmbanden en bekijk snel ons assortiment op de website!

Je zilveren tennisarmband online bestellen bij Lucardi

Heb je de zilveren tennisarmband gevonden die je graag om je pols zou willen hebben? Dan ben je bij Lucardi aan het juiste adres. Als je wil ruilen of retourneren dan kan dat in al onze filialen en daar is het helemaal gratis! Mocht de armband een cadeautje zijn dan kunnen we het én online voor je inpakken én op het adres van de jarige bezorgen. Betalen kan op verschillende manieren zoals Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Geen reden meer om te wachten, dus. Bestel je armband nu en veel plezier ermee!