Diamanten dames armbanden

13 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Van alle juwelen die je kunt dragen, kun je zelf het meeste genieten van armbanden. Je ziet ze immers heel de dag als ze aan je pols hangen. Daarom is het heel belangrijk dat het wel een mooie armband is natuurlijk! Gelukkig hebben we bij Lucardi een scala aan mooie diamanten dames armbanden, waar zeker wel iets leuks tussenzit! Wacht dus niet langer en kijk lekker rond!

Diamanten dames armband  ‘My First Diamond’

De diamanten dames armbanden die je het meeste op onze site ziet zijn van het merk ‘My First Diamond’. Je kunt een zilveren basis armband kopen met één diamant erin. Daaromheen kun je een gekleurde rubberen band kiezen. Deze hebben we in alle kleuren van de regenboog. De band is makkelijk te verwisselen, dus bij iedere outfit kun je een leuk nieuw kleurtje omdoen. Leuk toch? Dat vinden wij ook!

 Er zijn verder ook diamanten armbanden in ons assortiment gemaakt met het metaal goud. De diamanten zijn verwerkt in de  leuke vormen die aan de armbanden vast zitten, zoals een hartje en infinity.

Diamanten dames armband online bij Lucardi bestellen

Heb je een diamanten dames armband gezien die je graag wil hebben? Dan kan je ze nu op Lucardi.nl gemakkelijk en snel bestellen. Betalen kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Ruilen of retourneren is gratis en kan in al onze filialen. Bestel ze vlug, zomaar vanuit je luie stoel!