Misschien heb je het al voorbij zien komen maar sinds kort verkopen we bij Lucardi de Spotter GPS horloges! Deze horloges zijn dé uitkomst voor ouders en verzorgers omdat door middel van een GPS signaal de locatie in de gaten kan worden gehouden. Ben jij benieuwd hoe dit precies werkt en of deze horloges ook iets voor jou zijn? In deze blog vertellen we er meer over!

Over spotter

Spotter is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in GPS track and trace producten, zoals de horloges. De producten van Spotter zijn ontworpen om kinderen, ouderen en hulpbehoevenden meer bewegingsvrijheid te geven doordat zij met het Spotter horloge zelfstandig en veilig op pad kunnen gaan terwijl de ouders of verzorgers nog wel weten waar ze zijn en of alles goed gaat.

Spotter GPS horloges

Functionaliteiten van de GPS horloges

De horloges van Spotter hebben verschillende functionaliteiten die jou als ouder of verzorger een veilig gevoel geven wanneer de drager van het horloge op pad is. Naast het GPS signaal heeft het horloge een simkaart die het mogelijk maakt om data te delen met jouw online Spotter account en de app. De horloges van Spotter hebben de volgende functionaliteiten:

  • Locatie bijwerken, dit gebeurt elke 60 seconde bij beweging en elke 30 minuten bij stilstand. De locaties worden ook opgeslagen zodat je terug kan kijken naar de locaties van de afgelopen 24 uur.
  • SOS alarm, mocht een noodsituatie zich voordoen, dan kan er met het Spotter horloge alarm worden geslagen door de SOS knop voor 3 seconden in te drukken. Het alarm met daarbij de actuele locatie wordt meteen naar de gekoppelde gebruikers gestuurd via het online account, al pushbericht in de Spotter app en in een email.
  • Telefoongesprek, met het horloge kan naar de app gebeld worden via spotter of via skype. Zo kan er gemakkelijk contact opgenomen worden, ook als de drager van het horloge geen mobiele telefoon (bij zich) heeft.
  • Veiligheidszone, er kan een gebied worden vastgesteld waar binnen de drager van het horloge mag blijven. Wanneer het GPS-signaal buiten dit gebied is wordt er direct een melding verstuurd naar het online account, de app en via email.

Al deze functionaliteiten werken in heel Europa, dus ook als je op vakantie gaat is dit een ideale manier om je kind of familielid zelfstandig op pad te laten gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Spotter GPS horloge functies

Hoe werken de GPS tracker en prepaid simkaart

De spotter horloges maken gebruik van een GPS tracker. Hiermee wordt de actuele locatie heel nauwkeurig bijgehouden. In de horloges zit een prepaid simkaart zodat de locatie van het horloge verstuurd kan worden naar een online account waar je als ouders of verzorgers op kunt inloggen. De locatie van het horloge kan je zien via een online account of op de app voor je smartphone of tablet. Je kan met meerdere mensen inloggen in het account zodat bijvoorbeeld beide ouders of verschillende verzorgers tegelijkertijd de locatie van iemand kunnen inzien. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een prepaid simkaart zit je niet vast aan een abonnement maar waardeer je de kaart op wanneer je er gebruik van wilt maken. Zo kan je er ook voor kiezen om geen tegoed op de kaart te zetten als het horloge even niet wordt gebruikt. Zodra er tegoed op de prepaid kaart staat kan je gebruik maken van alle eerdergenoemde functionaliteiten.

De collectie Spotter GPS horloges bij Lucardi

Bij Lucardi verkopen we drie verschillende Spotter horloges, twee gericht op kinderen en één voor volwassenen. De kinderhorloges hebben een kleurrijke band terwijl het horloge voor volwassenen met een zwarte band wat neutraler is. Zijn de GPS horloges ook wat voor jou? Je shopt alle drie de modellen hier!

Spotter GPS horloge roze Spotter GPS horloge groen Spotter GPS horloge zwart


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..