20% extra winkelwagenkorting op alles* Bekijk alles!

Trouwen, misschien wel één van de mooiste momenten uit je leven. Dat wil je natuurlijk bezegelen. De meest bekende en populairste manier om dit te doen is met een trouwring. Toch is een ring niet voor iedereen geschikt. Gelukkig kan je ook kiezen voor een mooi en bijzonder alternatief voor een trouwring. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder lees je 5 opties als alternatief voor een trouwring. Lees je mee?

1. Trouwringen aan een ketting

Vind je een trouwring niet bij jullie passen, beoefen je een bepaalde job waarbij je geen ringen mag dragen of kan je er simpelweg niet aan wennen? Dan is het dragen van je trouwring aan een ketting  misschien wel iets voor jou! Zo kan je tijdens je huwelijksdag de trouwring gewoon aan je vinger dragen en nadien draag je de ring aan een ketting dicht bij je hart, hoe tof is dat?

Trouwring aan ketting

2. Trouwarmband

Niet zo zot van ringen? Ga dan voor een ander juweel, zoals een trouwarmband voor allebei. Net als trouwringen kan je ook een trouwarmband laten graveren met jullie namen, huwelijksdatum of verlovingsdag. De 2 trouwarmbanden hoeven natuurlijk niet precies hetzelfde te zijn, kies de armband die bij jou past. Een gravure of de betekenis zorgt voor de verbintenis!

Heren graveerarmband Dames gravuurarmband

3. Tattoo

Een ander alternatief voor een trouwring is het plaatsen van een tatoeage. Zo kan je als getrouwd koppels een ring laten tatoeëren op je ringvinger of plaatsen ze een symbool ergens anders op het lichaam dat hen met elkaar verbindt. Het mooie van een tattoo is natuurlijk dat je deze voor altijd op je lichaam hebt staan, dit staat dus ook symbool voor de eeuwige liefde!

Trouwtattoo

4. Horloges

Liefde kent geen tijd! Ook daarom zien we wel eens dat horloges worden gebruikt als alternatief voor een trouwring. Het toffe van een horloge is dat je de uurwerken met elkaar kunt matchen en laten graveren met een datum of een naam. Zo maak je het extra persoonlijk!

5. Een blijvende herinnering samen

Het samen bedenken van een symbool voor de liefde maakt het uiteraard altijd persoonlijk. Wat je ook kiest tijdens jullie speciale dag, het zorgt voor verbinding en geeft je iets om te kunnen terugdenken aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen van je leven. Dit kan dus ook een boom zijn die jullie samen planten bijvoorbeeld.

Bezegel de liefde met een juweel of kies voor iets dat misschien nog wel beter past bij jullie. Kiezen voor meerdere opties is natuurlijk ook mogelijk. Benieuwd naar ons gamma trouwringen? Bekijk ze online op Lucardi.be, kom langs in 1 van onze winkels of vraag hier onze speciale trouwringen brochure aan.  


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..