30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Hebben we het over gouden juwelen, dan bedoelen we daar juwelen mee die een meerderheid aan goud bevatten. Gouden juwelen worden vrijwel altijd gemaakt in combinatie met andere metalen, zo geeft het aantal karaat van het juweel de verhouding goud aan. En vaak geldt: hoe hoger het karaat, hoe hoger de prijs. Zo houdt 14 karaat in dat een juweel bestaat uit 58,5% goud, 18 karaat staat voor 75% goud, en 24 karaat bestaat uit 99,99% goud. Puur goud is eigenlijk te zacht om juwelen van te maken.

De hoeveelheid goud in een juweel kan je ook herkennen aan de code die vermeld staat in het sieraad, bijvoorbeeld 750 (van 75%) bij 18 karaat gouden juwelen. Naast 14 karaat en 18 karaat goud, vind je in onze webshop en winkels ook 9 karaat gouden juwelen. 9 Karaat staat voor een samenstelling met daarin 37,5% goud.

Bij Lucardi is er veel vraag naar 18 karaat juwelen, daarom hebben we ons gamma uitgebreid met diverse 18 karaat gouden juwelen. Zelf zijn we er fan van! Heb jij de collectie al bekeken?

Kettingen van 18 karaat goud

Onze 18 karaat gouden kettingen zijn tijdloos! Zo zijn we zelf groot fan van de disc ketting, waarbij je de gouden ketting in twee verschillende maten kan dragen: 42 en 45cm. Wil je wel graag een ketting van 18 karaat goud maar is dit niet helemaal jouw stijl? Kijk dan eens bij de andere 18 karaat gouden kettingen!

18 karaat gouden sieraden

18 karaat gouden ringen

In ons gamma kon je al verschillende 18 karaat gouden ringen terugvinden, maar we kregen veelvuldig de vraag naar 18 karaat gouden kinderringen. Daarom is het kindergamma nu ook aangevuld met de 18 karaat gouden kinderringen. Supertof om te geven bij bijvoorbeeld een communie of Lentefeest. Ook hebben we verschillende 18 karaat gouden damesringen in ons gamma, met of zonder diamanten of zirkonia’s. De keuze is aan jou!

18 karaat gouden kinderringen

Gouden oorbellen van 18 karaat

Zijn gouden juwelen volledig jouw goesting? Dan zijn de tijdloze en klassieke 18 karaat oorbellen of ringetjes erg mooi om te dragen. Waar je ook voor kiest, het zal je outfit compleet maken!

18 karaat gouden armbanden

Last but not least, to finish your golden look… de 18 karaat gouden armbanden! Met speelse, hippe armbanden of een klassieke gouden armband, welke is jouw favoriet?

18 karaat gouden sieraden set

Houd onze webshop goed in het oog. Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld met de nieuwste juwelen. Blijf op de hoogte via onze Instagram en Facebookpagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontdek jij als eerste de nieuwste collecties!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..