Neuspiercing

12 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Waarom zou je je beperken tot één, enkele schittering in je oren of om je hals als er nog zoveel meer mogelijk is? Wat dacht je van een piercing? Tegenwoordig is er volop keuze in piercings. Zo zijn er naast oorpiercings ook navel-, neus- en fake piercings! Kies bijvoorbeeld voor een neuspiercing. Dit kan zeer subtiel met een bescheiden neusknopje, of juist opvallend met een neuspiercing die gezien mag worden, met een kristal, symbool of hartje.

Shop jouw neuspiercings bij Lucardi Juwelier

Er zijn verschillende soorten neuspiercings te vinden bij Lucardi Juwelier. Zo zijn er piercings met enkel een staafje dat je door de piercing heen steekt, of mooie neus ringetjes om door een piercing te steken. De neuspiercings zijn gemaakt van staal zodat het niet kan gaan irriteren, maar zijn wel verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals een warme tint door een laagje goldplating. Je kan ook nog kiezen uit verschillende figuurtjes, en of je wel of geen steentje op de piercing wil hebben. Naast ons uitgebreid gamma van piercings is ook de prijs van een neuspiercing bij Lucardi erg aantrekkelijk. Zo shop je bij Lucardi piercings aan zeer betaalbare prijzen. Kortom, met zoveel keuze in neuspiercings is er voor iedereen wel een passend neusjuweel te vinden!

Bestel de mooiste neuspiercing in de Lucardi webshop

Heb je al een neuspiercing laten schieten en wil je een nieuw neusjuweeltje gaan dragen? Of ga je een neuspiercing laten zetten, en wil je alvast een mooi ringetje in huis hebben voor wanneer de piercing genezen is? Op Lucardi.be shop je de leukste neuspiercings! Het moeilijkste is wellicht nog wel om te kiezen uit al die toffe neuspiercings. Eenmaal gekozen, is het zeer eenvoudig je neuspiercing te bestellen. Plaats je neuspiercing met één muisklik in je digitale winkelmandje, en laat je gegevens achter. Nu nog even betalen via Bancontact, AfterPay of Paypal, en voor je het weet wordt je nieuwe neuspiercing al bij je thuis geleverd!