Edelsteen oorbellen

12 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Ben jij ook net als wij ook fan van juwelen met edelstenen? Dan heb je bij Lucardi genoeg keuze! Of je nu het liefst neutrale oorbellen draagt met een zwarte edelsteen, of liever gaat voor een felgekleurde edelsteen om je vinger, in onze webshop vind je het allemaal! 

Welke edelsteen past bij mij? 

Een edelsteen is niet zomaar een steen. Elke edelsteen heeft namelijk een andere betekenis en werking. Dit is waarom edelstenen zo populair zijn in juwelen. Je draagt ze als sieraad immers dicht bij je, en ze geven je troost, liefde of bescherming. Maar welke edelsteen past bij jou? Daarvoor hebben we onze collectie Moonlight Gemstones in het leven geroepen. Deze collectie heeft zes verschillende edelstenen met zes verschillende krachten. Kies bijvoorbeeld voor de groene edelsteen "Malachite" als je meer weerstand nodig hebt, en negativiteit uit de weg wilt gaan. Kan jij wel wat hulp gebruiken om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan past de Black Onyx steen goed bij jou! Zo heeft elke edelsteen een specifieke werking en betekenis. Bestel je een juweeltje met een edelsteen bij Lucardi, dan ontvang je een mooi boekje met uitleg over de edelsteen. Bij de Moonlight Gemstones collectie krijg je bovendien een mooi katoenen zakje om juweeltjes in te bewaren.

Bestel jouw oorbellen met edelsteen online bij Lucardi

Ben jij eruit welke edelsteen je graag wenst? Dan ben je nog maar enkele klikken verwijderd van jouw favoriete edelsteen juweel! Plaats het product in het winkelmandje, betaal gemakkelijk met Bancontact, PayPal of Visa en we zorgen dat jouw bestelling binnen geen tijd op de deurmat valt! Veel plezier met shoppen!