Spotter GPS horloge

1 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Een Spotter GPS horloge zorgt ervoor dat je altijd in de gaten kan houden waar iemand is wanneer hij of zij alleen op pad is. Deze GPS horloges zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, ouderen en hulpbehoevenden zodat zij meer vrijheid hebben en tegelijkertijd, wanneer het nodig is, er wel gekeken kan worden naar hun locatie.

Met een GPS tracker kan jouw kind zelf buiten spelen zonder dat je mee hoeft. Wanneer jouw kindje namelijk een kinderhorloge met GPS draagt, kan je in detail bekijken waar het zich bevindt. Een Spotter GPS kinderhorloge heeft naast een track & trace functie ook de mogelijkheid om grenzen in te stellen. Hierdoor kan jij als papa, mama of verzorger je kind in een afgebakend gebied laten spelen en een melding krijgen wanneer het kind dat gebied verlaat. 

Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan het kind op de SOS knop van het horloge drukken waarna de ouders direct een push bericht op hun smartphone krijgen met daarbij de actuele locatie. Doordat het Spotter horloge ook een prepaid simkaart heeft kan er gebruik gemaakt worden van de belfunctie. Zo kan er na het ontvangen van de pushmelding direct gebeld worden naar het horloge. 

Ook voor praktische zaken heeft het GPS Spotter horloge enkele handige functies. Vergeet jouw kind nog wel eens op tijd terug te komen van het buiten spelen? Dan kan je een alarm instellen zodat het kind precies weet wanneer het naar huis moet komen. Hiernaast is er ook de ‘Tring me’ functie waarmee de ouders van een afstandje een geluidstoon kunnen laten afgaan. Als laatste hebben de GPS kinderhorloges ook een stappenteller.

Een GPS horloge voor een kind of GPS horloge voor ouderen

Bij Lucardi verkopen we een aantal verschillende modellen GPS horloges. Zo zijn er enkele kindermodellen die al gedragen kunnen worden vanaf 4 jaar oud. Bovendien zijn deze kinderhorloges verstelbaar zodat ze ook nog gaan passen wanneer de kinderen groter worden. De Spotter modellen voor kinderen hebben vrolijke kleurtjes, en zijn klein van formaat en licht van gewicht waardoor ze perfect zijn voor een kinderpols! 

Naast de kinderhorloges zijn er ook een aantal modellen speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Deze GPS horloges hebben een neutrale, zwarte kleur en een mooi klein en licht klokje.

Naast de originele Spotter horloges is er ook een nieuwe uitvoering die waterdicht is. Wanneer je een dagje naar de zee of het zwembad gaat, hoef je dit horloge dus niet af te doen. Dit GPS horloge is bovendien perfect voor op vakantie, de GPS functie werkt namelijk in heel Europa. 

Shop jouw horloge met GPS bij Lucardi

Lijkt een horloge met GPS jou ook zo handig? Snuister dan eens rond op deze pagina en kies je favoriete Spotter horloge! Mocht je toch nog wat meer informatie willen over de horloges, dan kan je er meer over lezen in onze blog over Spotter horloges.

Heb je een favoriet gevonden? Dan kan je het GPS horloges gemakkelijk online bestellen in de Lucardi webshop. Je kan het pakketje bij je thuis laten leveren, bestel je vóór 16u, dan is het al de volgende werkdag bij je thuis! Mocht het horloge toch niet helemaal naar wens zijn, dan kan je deze gratis ruilen of terugzenden. Online betalen gaat bij Lucardi veilig en vertrouwd, onder meer met Bancontact, Mastercard, VISA, Paypal en Afterpay.