Little Miss Fabulous horloges

13 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Er is zo’n leeftijd waarop je als meisje niet meer bij de kinderen hoort, maar ook nog niet bij de volwassenen. Tussen tafellaken en servet noemen ze dat. Shoppen is dan wat lastig, het moet wel jouw maat zijn, maar konijntjes en regenbogen hoeven er niet meer op te staan. Ook bij accessoires werkt het zo. Vandaar dat Lucardi een nieuwe collectie op de markt heeft gebracht: Little Miss Fabulous. Dit zijn zowel sieraden als horloges, speciaal voor de coolste jonge meiden!

Shop de leukste Little Miss Fabulous horloges bij Lucardi

De Little Miss fabulous horloges zijn er zowel met een zilverkleurige stalen band als met een gekleurde leren band. De kast van alle horloges is omlijst met een rijtje kristal steentjes en de wijzerplaat heeft een fris, cool kleurtje. Op ieder horloge is het logo van Little Miss fabulous te vinden: namelijk het schattige lippenstiftje. Je kunt de leukste kleur uitkiezen en het lekker mixen en matchen met de rest van de Little Miss Fab collectie. We absolutely love it!

Bestel snel de Little Miss Fabulous horloges online in de webshop

De Little Miss Fabulous horloges kunnen supersnel bij je thuis zijn als je nu besteld. Dit gaat heel gemakkelijk op de Lucardi webshop. Even afrekenen en tadaaa wij zorgen dat het binnen de kortste keren op jouw adres wordt afgeleverd. Betalen kan op verschillende manieren, waaronder VISA, MsterCard en Paypal. Als je je artikel wil terug brengen dan kun je dat gratis doen in al onze winkels. Now it’s time to order!