Lorus dames horloges

11 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Lorus dames horloges zijn gemaakt door de bekende Seiko Watch Corporation. Deze organisatie staat bekend om de bekende merken zoals Seiko en Pulsar heeft de collectie jaren geleden uitgebreid met Lorus. Het was een groot succes toen het gelanceerd werd en dat kwam niet alleen door de betaalbare producten, maar ook dat deze producten een prachtig design hebben en van goede technologische kwaliteit zijn.

Koop de leukste Lorus dames horloges bij Lucardi

Horloges kunnen een finishing touch aan je outfit geven en altijd de tijd bij de hand is toch wel heel handig. Dan is het fijn dat de Lorus dames horloges van Lucardi niet alleen handig en mooi qua uiterlijk zijn, maar ook nog eens een betaalbare prijs hebben! De Lorus dames horloges in ons assortiment zijn er met een stalen band en met een leren band. De designs kunnen verschillen. Je hebt zowel klassieke horloges met goud als hippe horloges met gekleurde wijzerplaten. Ook de populaire mesh trend zie je in de horlogebanden terug.

Bestel snel de Lorus dames horloges online in de webshop

Als je je Lorus dames horloge wil bestellen in de Lucardi webshop gaat dat erg makkelijk. Je vult je gegevens in drukt op betalen en wij leveren het bij je aan de deur af. Zo heb je altijd de tijd bij de hand én een prachtig accessoire. Als je het artikel wil ruilen of terug wil brengen dan kan dat in al onze filialen en daar brengen we er geen extra kosten voor in rekening.