More Initials hangers en bedels

10 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Ben jij van mening dat een ketting zonder hanger of bedel wel heel gewoontjes kan zijn? Kijk dan eens voor een leuke hanger of bedel! De More Initials hangers/bedels die wij in ons assortiment ent hebben bijvoorbeeld, in 3 verschillende kleuren, verschillende vormen en soms bewerkt met een zirkonia steentje. Dat leukt je plain ketting helemaal op!

Kies op onze website de leukste More Initials hangers of bedels!

We hebben een groot assortiment More Initials hanger of bedel. Of je nu houdt van stoer, klassiek of speciaal, ook in de kleuren van de hangers is er voor ieder wat wils: we hebben namelijk zilver,- goud,- en rosékleurige hangers en bedels. De vormen zijn er in iedere letter van het alfabet, maar ook symbolen: zoals een hoefijzer, klavertje en een hartje. Wil je meerdere hangers of bedels aan je ketting hangen? Dat kan natuurlijk! We hebben als symbool zelfs een &-teken, zodat je je eigen initiaal en het initiaal van je liefje tegelijkertijd om je nek kan hangen. Uiteraard is het &-teken ook te vervangen door een hartje!

Meteen online bij Lucardi More Initials hangers en bedels bestellen

Hup, hup, hup, sleep je More Initials hangers en bedels in het winkelmandje en bestellen maar! Betalen kan op verschillende wijzen zoals Paypal, VISA en  iDeal, bijvoorbeeld. Wil je de More Initials hanger ruilen of terugbrengen, dan is dat geen probleem! Je kunt terecht bij al onze winkels!