More Initials dames hangers en bedels

10 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Voor de dames die geen doodnormaal kettinkje willen, maar willen opvallen hebben we More Initials dames hangers en bedels! Deze bedels in alle letters van het alfabet zijn er én fashionable uit én zijn net even iets persoonlijker doordat je het initiaal van iemand die je lief hebt bij je kunt dragen. 

Kies op onze website de mooiste More Initials dames bedels

De hangers en de kettingen zijn gemaakt van het materiaal zilver, maar naast de zilverkleurige zijn er nog twee kleuren: goud, voor een klassieke look en rosé voor een zachtere glans. Deze kleuren zijn plated, wat betekent dat de zilveren ketting door een badje van een ander edelmetaal is gehaald en er een rosé- of goudkleurig laagje op is achtergebleven.

Naast drie verschillende kleuren is er ook een keuze voor hanger of een bedel met steen of zonder steen, voor de dames die een beetje extra bling willen. Naast de initialen zijn er ook symbolen zoals een hartje en een &-teken. Met deze symbolen kun je dus bedels aan je ketting combineren en kun je met de eerste letter van jouw naam en de eerste letter van de naam van je liefje om je hals lopen.

Bij Lucardi online More Initials dames bedels bestellen

Tijd om te bestellen! Ruilen en retourneren kan in alle winkels en is helemaal gratis! Betalen kan onder andere via Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal.