Endless armbanden

1 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Endless zegt het eigenlijk al, met deze collectie kan je eindeloos toffe juwelen met elkaar combineren! Want met de Endless armbanden gaat dat super eenvoudig, de armbandjes zijn namelijk zeer betaalbaar en bovendien verkrijgbaar in diverse materialen en stijlen. Ieder armbandje van Endless heeft een ander hangertje of een andere vorm, van een bar tot aan een rondje of hartje. Welke is jouw favoriet?

Endless collectie: perfect te combineren

De volledige Endless collectie bestaat uit juwelen die minimalistisch zijn waardoor je ze goed met elkaar kan combineren. Naast de Endless armbanden kan je in onze winkels en webshop ook diverse geschenksets vinden. Zo geef je niet enkel een armbandje, maar ook een horloge. Een perfecte combinatie en ideaal als geschenk!

Shop de juwelen van Endless online op Lucardi.be

De Endless armbanden zijn gemakkelijk, veilig en snel online te bestellen op Lucardi.be. Of te bekijken (of af te halen) in een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Let wel goed op het ‘Web Only’ icoontje: in dat geval kunnen de armbandjes wel in de winkel besteld worden, maar zijn ze niet terug te vinden in onze vaste collectie (enkel online verkrijgbaar). Wanneer je in de winkel een Endless armband of geschenkset bestelt, kan je betalen met Bancontact of een creditcard. Online betalen kan ook nog met Paypal en Afterpay. Heb jij jouw keuze al gemaakt welke armband je gaat bestellen?