Zilveren armband met geboortesteen

8 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Een zilveren armband met geboortesteen is een uniek juweel dat jouw outfit compleet maakt en een persoonlijke toets geeft! Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol geschenk voor je lief of een andere dierbare, of gewoon zelf je juwelencollectie wil uitbreiden, deze geboortesteen armband in zilver is de perfecte keuze.

Shop een zilveren armband met jouw persoonlijke geboortesteen bij Lucardi

In welke maand je ook geboren bent een geboortesteen armband is verkrijgbaar in 12 verschillende steenopties. Zo kan je kiezen voor een geboortesteen die bij jouw geboortedatum past. Elke geboortesteen heeft unieke eigenschappen en betekenissen, wat deze armband nog specialer maakt. Draag je eigen geboortesteen of die van een dierbare, zoals je kindje. De persoonlijke steen maakt dit juweel ook een prachtig geschenk om aan iemand te geven.

Shop online een geboortesteen armband van zilver op Lucardi.be

Of je nu op zoek bent naar een armband voor jezelf of als geschenkje voor iemand anders… een zilveren armband met geboortesteen is altijd een goede keuze! De armbanden zijn gemaakt van 925 zilver, met of zonder verguld gouden laagje. De geboortestenen zijn meestal gemaakt uit schitterende zirkonia stenen. Voor elke maand is er een geboortesteen, er zijn dus 12 verschillende kleuren. Wanneer je een armband hebt gekozen, kan je deze gemakkelijk online bestellen. Betalen gaat veilig en vertrouwd, onder meer met Bancontact. En bestel je vandaag vóór 19u, dan wordt je bestelling de volgende werkdag al geleverd. Waar wacht je dus nog op, bestel snel online een armband met geboortesteen bij Lucardi!