Heren armbanden natuursteen

10 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Heren armbanden zijn de perfecte accessoires om als man je outfit te kunnen stylen. Bij Lucardi vind je een ruime keuze in heren armbanden, maar onze favoriet is toch wel de collectie armbanden van natuursteen voor mannen. Zo zijn er verschillende natuursteen kleuren en heeft elke natuursteen weer een andere betekenis. Ontdek snel verder op deze pagina jouw favoriet!

Heren armbanden van natuursteen

Bij een armband voor mannen draait het om de combinatie van stijlvol, hip en stoer, en dat is precies wat je in het gamma natuurstenen armbanden voor de man terugvindt. Wil je een heren armband in een speciale kleur of ben je op zoek naar een armband met een speciale betekenis? Waar je ook naar op zoek bent, Lucardi heeft het! 

Volop keuze in natuursteen armbanden voor mannen!

In onze collecties natuursteen juwelen vind je juwelen waarin stenen uit de natuur verwerkt zijn, zo ook bij de natuursteen heren armbanden. Elke steen heeft weer een andere kleur en andere betekenis. Zo geeft de lavasteen je moedig en krachtig. En beschermt een tijgeroog steen je tegen negatieve invloeden van buitenaf. Alle natuurstenen armbanden voor mannen zijn kralenarmbanden met een stalen tussenstuk. Ook zijn er kralenarmbaden van natuursteen met een lederen bandje erbij en kan je bij Lucardi er zelfs voor kiezen een natuursteen armband voor de man te laten personaliseren!

Bestel een heren armband van natuursteen online bij Lucardi

Wil je graag een natuurstenen heren armband bestellen, maar ben je niet zeker over de kleur? Bestel ‘m vandaag nog (vóór 16u), en je kan de armband morgen al in het echt bewonderen en proberen. Toch niet tevreden? Dan kan je de armband eenvoudig omruilen of terugsturen. Wanneer je de perfecte armband gevonden hebt, kan je deze online bestellen op lucardi.be, dat gaat super eenvoudig en snel bij Lucardi. Betalen kan met Bancontact, Paypal, Mastercard en VISA. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een nieuwe natuursteen heren armband bij Lucardi!