Guess bangle armband

15 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

De juwelen van Guess zijn ware eyecatchers! Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en verkrijgbaar in zilver, goud of rosé plated. Vaak zijn de juwelen versierd met kristallen, en uiteraard mag ook het Guess logo niet ontbreken. Één van de populairste Guess juwelen zijn de bangles, ronde en aaneengesloten dames armbanden die supertrendy zijn. De Guess bangle armband heeft een simpele vorm maar is mooi versierd en perfect combineerbaar met andere juwelen. Zo staat een Guess bangle prachtig mooi naast een horloge, of kan de bangle gecombineerd worden met andere armbandjes.

Jouw persoonlijke Guess armband

De Guess bangle armband is er in meerdere uitvoeringen, bijvoorbeeld bezet met kleine kristallen of met een mooi opengewerkt patroon. Ook vind je in onze webshop bangles met een inspirerende tekst erin gegraveerd, zo kan je een juweel uitkiezen met een boodschap die echt bij jou past! Wil je het nog iets persoonlijker maken? Kies dan voor een Guess bangle die je laat graveren. Persoonlijker kan haast niet!

Een Guess stalen bangle voor jezelf of als geschenk

De Lucardi Guess armband is het perfecte cadeau! Wie zou er nu niet blij mee zijn? En dat de meeste Guess armbanden ook nog te graveren zijn, maakt het nog specialer! Wanneer je jouw Guess armband bij Lucardi in de winkel of in de webshop koopt krijg je er een mooie Guess verpakking bij zodat het echt een feestje wordt om de armband te geven of te krijgen!