30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Bij Lucardi krijgen we dagelijks allerlei vragen binnen op onze Klantendienst. Van specifieke vragen over een bepaald product tot algemene vragen over Lucardi als bedrijf. In deze blog geven we antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Waar staat Lucardi voor?

Lucardi juwelier bestaat al sinds 1988 in Nederland maar had een tijd lang de naam Luigi Lucardi. De naam staat voor het open juweliers concept dat vanuit Italië is overgenomen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een aantal veranderingen doorgemaakt in de huisstijl en is ‘Luigi’ langzaamaan uit de bedrijfsnaam verdwenen. Sinds enkele jaren zijn wij niet enkel met onze winkels en webshop actief in Nederland, maar vind je ons ook over de grens in België en Duitsland. 

Is Lucardi goede kwaliteit?

De kwaliteit van de juwelen die bij Lucardi verkocht worden kan je herkennen aan verschillende keurmerken. Wanneer juwelen voldoen aan de Europese kwaliteitseisen van materiaal krijgen ze een waarborgstempel, zoals 585 voor 14 karaat goud, 750 voor 18 karaat goud en 835 of 925 voor zilver.

Hoe kan Lucardi zo goedkoop zijn?

Lucardi is de grootste juweliersketen van Nederland en heeft naast winkels in Nederland, België en Duitsland ook een internationale webshop. Hierdoor kunnen juwelen en horloges in grote hoeveelheden worden ingekocht tegen een lagere prijs, waardoor onze juwelen ook aan een lagere prijs verkocht kunnen worden aan onze klanten. 

Welke merken verkoopt Lucardi?

Bij Lucardi kan je juwelen en horloges kopen van het eigen merk Lucardi, maar ook van merken exclusief verkocht via Lucardi, zoals Regal. Daarnaast vind je massa’s andere juwelenmerken, zoals Guess, LivLiv, K3 en Disney. De merkhorloges die je bij Lucardi kan kopen zijn onder andere van Bering, Casio, Citizen, G-shock, Lorus en Pulsar. Ook verkoopt Lucardi smartwatches van de merken Axcent en Marea.

Waar zit Lucardi Juwelier?

In Nederland zijn er ondertussen 125 Lucardi winkels te vinden. Daarnaast zijn er sinds 2021 ook enkele Lucardi shops geopend in België en Duitsland, hier vind je ons winkeloverzicht. En natuurlijk is er ook nog de Lucardi webshop waar je 24 uur op 24, 7 dagen op 7 online de mooiste juwelen en horloges kan shoppen!

Heb je andere vragen? Laat het aan ons weten!

Nu ben je iets meer op de hoogte wie wij zijn en waar Lucardi voor staat. Heb je toch nog vragen over Lucardi of over de producten? Kijk dan eens hier bij de veel gestelde vragen op onze website of als je ook daar het antwoord niet kan vinden kan je altijd contact met ons opnemen! Onze klanten service geeft met alle liefde antwoord op jouw vragen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..