Het is een echte trend, de celebrities, modevloggers en andere it-girls doen het allemaal: layering! Het dragen van lagen fijne gouden kettingen die verschillen in lengte voor een glamorous en stijlvolle look.  Van chockers, tot lange kettingen zonder hangers, van bar necklaces tot kettingen met symbolen; layering kan op allerlei manieren. Een mode-trend die jouw simpele outfit upgradet tot supersierlijk en vrouwelijk! 
 

Tips voor de perfecte layered necklace look?

En wat zij kunnen, dat kan jij natuurlijk ook! Ben je ook van plan om alle kettingen uit de kast te trekken en zelf voor de perfecte layered look te gaan? Dan hebben wij wat tips voor je om het zo casual chic mogelijk er uit te laten zien!

 

1. Het is extra leuk als de  kettingen anders zijn, dus zorg dat ze qua vorm of lengte van elkaar verschillen

2.  Als je de twee kortere kettingen koopt, dan is het handig als je de lengte kan verstellen met een verlengstukje

3. Als je je kettingen eenmaal hebt gekozen, bedenk dan welke je het mooiste vind om boven of beneden te dragen. Gebruik het verlengstukje om ze de juiste lengte te geven, zodat je layering mooi in verhouding is. 

4. More is more! Hoewel je er juist casual uit wil zien geldt ook hier: there’s no such thing as too much bling! Je houdt de kettingen simpel en stijlvol, dus wil je nog een ketting aan je look toevoegen? Doe dat dan gewoon. Neem als voorbeeld Coco Chanel en haar parelkettingen. Lekker veel, maar o-zo-chic!

Ready for some inspiration? Bekijk dan hier al onze kettingen en pick your perfect layers!  

 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..