30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Juwelen zijn perfect als symbool voor een belangrijk moment in je leven of om aan iemand te geven die je graag ziet. Maar hoe geef je dit nu nog een extra persoonlijke toets? Wel, door matching juwelen! Denk hierbij aan juwelen die voor jou en je lief een speciale betekenis hebben, zodat je dit moment of gevoel altijd bij je draagt. We selecteerden de mooiste matching juwelen van Lucardi en verdeelden deze per categorie, kijk je mee?

Relatie ringen

Denk je aan juwelen met een mooie betekenis, dan denk je wellicht al snel aan een ring. Trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen, relatieringen of zegelringen die van generatie op generatie worden doorgegeven al deze ringen symboliseren een bijzondere relatie.

Ben je op zoek naar een extra persoonlijke toets voor jouw ring? Overweeg dan eens een gravure in je relatiering, trouwring of vriendschapsring te laten zetten. Mooi om bijvoorbeeld elkaars namen, initialen of bijzondere datum te laten graveren. Zo’n gravure kan een mooi aandenken zijn aan een bijzonder moment!

Piep! Wist je dat je bij Lucardi de tweede vriendschapsring aan een scherp prijsje koopt? Dit zijn twee van onze favoriete sets:

Relatieringen Relatieringen zilverkleurig

Relatie kettingen

Wil je jouw matching juweel extra laten opvallen? Ga dan voor een koppel ketting. Leuk voor jezelf en je lief. Draag allebei een matching ketting dicht bij je hart, hoe schoon is dat! Kan je wel wat hulp gebruiken voor het uitzoeken van de perfecte ketting voor koppels? Lucardi to the rescue! Hieronder vind je onze favorieten zodat jij de perfecte matching ketting voor jou en je lief kan kiezen. 

Heren dogtag ketting goud Dames dogtag ketting goud Gepersonaliseerde ketting met datum

Niet op zoek naar een relatie ketting, maar juist naar een vriendschapsketting voor jou en je bestie? Hieronder vind je enkele matching vriendschapskettingen:

Vriendschapsketting

Koppel armbanden

Ook matching armbanden zijn helemaal on trend! Ben jij op zoek naar matching armbanden voor koppels? Zoek niet verder en shop jouw favoriete koppel armband op Lucardi.be. Soms kan het lastig zijn om de perfecte match te vinden voor een liefdesarmband voor een man en vrouw. Daarom geven we je enkele tips voor een toffe matching armbanden set:

Heren schakelarmband Dames schakelarmband

Heb je inspiratie opgedaan voor een set matching juwelen dat perfect past bij jullie als koppel? Dan maak je het compleet door het juweeltje te geven als verrassing op een bijzonder moment. Zo heb je een geschenkje voor jezelf en voor je lief!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..