Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

De mogelijkheden voor een bruiloft zijn er weer! Heb jij door de afgelopen tijden jouw bruiloft moeten verzetten? Langzaamaan is er steeds meer mogelijk. Een bruiloft in de open lucht, of met wat minder gasten; het komt wel goed! En soms maakt dit de hele planning juist wat makkelijker. Uiteraard kost het hele gebeuren vaak ook een boel geld, en het is daarom fijn als je wat kan besparen op juwelen. Mooi voor de dag komen voor een klein prijsje, daarvoor heeft Lucardi mooie betaalbare bruidsjuwelen! 

Deze geselecteerde juwelen zijn perfect om te dragen op jouw bijzondere dag. Want jij kiest wat jij mooi vind, welk materiaal of welke kleur dit ook is. Kies jij voor prachtige parels of juist voor mooie bling? Bij Lucardi vind je het allemaal! 

De leukste juwelen voor een bruiloft!

Ook buiten de bruidsjuwelen collectie om of als de bruiloft niet van jou zelf is, dan vind je de mooiste betaalbare juwelen bij Lucardi. Op een bruiloft mag je best een klein beetje bling laten zien. Deze dag staat in het teken van liefde en dus mag iedereen stralen! Hieronder een aantal heel betaalbare juwelen die jouw bruiloft outfit helemaal af zullen maken. Bekijk hier de zilveren juwelen collectie met prachtige zirkonia’s tot €50,-. Zie onderstaand wat leuke voorbeelden! 

lucardi trouwjuwelen   lucardi bruidsketting   

Bruidsjuwelen met kristallen

De zilveren juwelen met kristallen zijn ook helemaal perfect voor een bruiloft. Deze collectie heeft namelijk precies dat extra beetje sprankeling aan jouw outfit, en daar is een bruiloft natuurlijk dé ideale gelegenheid voor. In deze collectie vind je onder andere armbandenkettingen en ringen

Of hou jij juist van goudkleurige juwelen? Dan hoef je ook niet meteen diep in de buidel te tasten, want er zijn namelijk heel veel goldplated of 9 karaat juwelen, waarbij je helemaal niet bang hoeft te zijn dat die niet lang mee gaan. Als je ze namelijk goed verzorgt, heb je er heel lang plezier van. En dat dus voor een mooi prijsje! Wij hebben hieronder een paar mooie juwelen voor jou uitgezocht. Benieuwd wat er nog meer te krijgen is? Kijk dan hier! 

lucardi juwelier trouwjuwelen    

Heb je jouw perfecte bruiloft juwelen hier al tussen gevonden of moet je nog even rond kijken? Je zal bij Lucardi zeker de schitterendste juwelen vinden voor elk budget zodat je in stijl kan genieten van deze mooie dag!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..