40% korting op alle zilveren & stalen juwelen. Bekijk alles!

Kerst, hét moment van gezelligheid en er voor elkaar zijn. Dit jaar maken we het speciaal en mag je elkaar extra laten weten dat je aan elkaar denkt! Hoe je dit doet? Lucardi helpt je met het uitzoeken van het perfecte kerstgeschenk!

Een kerstgeschenk voor je moeder, vader, lief of (klein)kind

Een perfect geschenktje uitzoeken voor iedereen kan best lastig zijn. Sommige mensen hebben alles al of weten juist niet wat ze zouden willen hebben. Dan kan je het beste een kerstgeschenk uitzoeken waarmee je weet dat je altijd wel goed zal zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi klassiek heren horloge óf juist een trendy dames horloge. Een ander ‘altijd goed geschenk’ is een mooie ring of een paar gouden oorbellen, en dit is niet alleen voor vrouwen! Ook voor een man kan je een mooi juweel uitzoeken deze kerst. Ben je juist op zoek naar iets leuks voor een kindje? Kijk dan eens bij de Disney of K3 juwelen collecties!

Wil je jouw geschenk extra persoonlijk maken? Ga dan voor een gepersonaliseerd juweel of laat een juweel graveren. En nog een tip… als je een juweel geschenk geeft om te laten graveren kan je dit ook na de kerst laten doen. Je kan bijvoorbeeld een Lucardi geschenkbon geven ter waarde van de gravure zodat de persoon die het juweeel krijgt zelf een mooie tekst kan bedenken.

cadeautjes kerst tips lucardi cadeautje ring lucardi kerst

Voor meer kerstgeschenktjes bij Lucardi: bekijk de Christmas Giftshop!

En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor de kerstdagen? Neem dan een kijkje in onze Christmas Gift Shop. Deze staat vol met de leukste sieraden voor de feestdagen voor hem, haar en voor kids! En kun je nog wel wat extra hulp gebruiken, probeer dan onze Gift Finder. Zo vind je gegarandeerd het perfecte decembergeschenk.

Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan voor een mooie geschenkset. Zo hoef je niks meer zelf samen te stellen, maar verras je iemand met een complete set die gelijk gedragen kan worden. Hoe leuk is dat?! Zo laat jij iemand tijdens de kerstdagen extra stralen. Ook op onze kerst inspiratie pagina kun je genoeg leuke geschenktjes voor kerst vinden. Zo hebben we een top 10 gemaakt van de leukste kerstgeschenks en kun je inspiratie opdoen voor elk budget!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..