Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

De feestmaand december is er eentje waar wij altijd naar uitkijken! Koude winteravonden, met gezellige kaarsjes en lieve vrienden en familie om je heen. Pakjesavond is achter de rug en maken we ons alweer klaar voor kerst!

En een van de leuke dingen van de feestmaand zijn cadeautjes. Het blijft altijd leuk om cadeautjes te krijgen, maar ook zeker om te geven! Wat is er nu leuker dan het geven van een sieraad of horloge als kerstcadeau? Een sieraad of horloge voelt altijd extra speciaal, want het is niet iets vluchtigs, het is iets wat met liefde gegeven is!

Welk sieraad of horloge past bij de ontvanger? Soms is dat best lastig te bepalen, maar kijk eens goed naar wat zij of hij al draagt. Is dit zilver, goud, stoer of subtiel? Dit helpt je alvast in je keuze! Zie je degene waar je een cadeautje voor wil kopen niet meer? Check dan de foto’s die je hebt, of kijk eens op de facebook pagina, misschien is er wel een foto gepost.

Om je te helpen in je keuze heeft Lucardi de leukste combinaties van sieraden gemaakt in een stijlvolle cadeauverpakking! De cadeausets zijn er voor jong tot oud en voor mannen en vrouwen. Ze komen in verschillende typen: zo heb je sets die sieraden combineren met horloges, een met een ketting en bijpassende oorbellen of juist twee armbanden die leuk zijn om samen te dragen, maar ook los van elkaar een finishing touch aan je outfit geven.  

Is de cadeauset net even buiten je budget? De artikelen zijn heel vaak ook los verkrijgbaar, zodat je alsnog een populair of passend sieraad binnen jouw budget cadeau kan geven!

Het luxe doosje waar de sieraden in zijn verpakt geeft een classy uitstraling en maakt deze giftset nóg leuker om te geven, maar ook om te krijgen!

Wil je een ring kopen, maar weet je haar of zijn maat niet? Wij helpen je een handje met deze blog.

Welke cadeauset zet jij op je verlanglijstje of ga jij iemand waanzinnig blij mee maken? Zin in nog meer kerstinspiratie? Check onze pagina voor de leukste kerst ideeën


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..