2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Vriendschapsringen zijn uniek, tijdloos en worden vaak gekocht door koppels die al langere tijd bij elkaar zijn. Vriendschapsringen staan bekend als een vorm van loyaliteit, en geef je vaak wanneer je met elkaar een symbolische verbintenis aangaat. Heb jij er al een om je vinger?

Bij Lucardi vind je een uitgebreid assortiment vriendschapsringen, waar regelmatig nieuwe ringen aan worden toegevoegd. Het leuke van onze vriendschapsringen collectie is dat je vaak een heren- en een damesmodel hebt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vriendschapsring zonder en eentje met een zirkonia steentje. Mocht je binnenkort gaan verloven of wil je aan jouw lief laten zien wat je voor elkaar betekent, dan vind je hieronder de nieuwste trends op het gebied van relatieringen!

Zilver met goud combinatie

Tegenwoordig wordt er vaak afgewisseld in juwelen, zo draag je de ene dag zilver en de andere dag goud. Hiervoor is er de perfecte vriendschapsring die een combinatie van goud en zilver bevat zo kan je deze dagelijks dragen ongeacht welke kleur juwelen je erbij draagt. Het tofste aan dit gamma is dat je kan kiezen uit verschillende patronen, zoals een ruitjespatroon, een zilveren vriendschapsring met schuine gouden banen of zelfs met schakels. Welke is jouw favoriet?

Unisex ringen

Onze vriendschapsringen hebben een tijdloze uitstraling en veel zijn er tegenwoordig ook unisex ringen. Zo maakt het niet uit of je als man of als vrouw de vriendschapsring draagt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schakelringen die recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Hieronder vind je een overzicht, welke heeft jouw voorkeur?

Een persoonlijke vriendschapsring

Wil je een vriendschapsring écht persoonlijk maken? Dan kan je er een mooie gravure in laten plaatsen, bij Lucardi kan dit al voor €7,99! Kies bijvoorbeeld voor een tekst met een hartje, jullie initialen of de datum waarop je elkaar hebt leren kennen. Je kan gemakkelijk online je bestelling compleet maken, de levertijd van gegraveerde ringen is slechts 1 tot 2 dagen.

Bij Lucardi is er keuze te over in vriendschapsringen, je shopt ze al vanaf €19,98. En het mooist van al, de tweede vriendschapsring shop je met een leuke korting. Wil jij jouw lief verrassen? Dan is dit je kans!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..