30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

 

Geef jouw juweel een persoonlijke touch met een mooie gravure! Dit kan in onze winkels én online. Wil je jouw artikel graag online bestellen? Geen probleem! Je kan op onze webshop een gravure toevoegen aan een grote selectie van onze juwelen. Dit herken je aan het label “personaliseer”. Bij elk juweel dat je kan laten personaliseren kan je zelf een tekst toevoegen. Laat je op deze pagina inspireren door de verschillende mogelijkheden. 

Laat je juweel of horloge graveren bij Lucardi!


Bij Lucardi zijn er steeds meer mogelijkheden om jouw juwelen te laten personaliseren. Zo hebben we een uitgebreide collectie met naamjuwelen, maar kan je ook aan heel veel van onze artikelen een gravure toevoegen.

Het is heel makkelijk om een juweel of horloge te laten graveren bij Lucardi. Op deze pagina inspireren we je graag met mooie voorbeelden van persoonlijke juwelen. Er is namelijk een boel keuze tussen verschillende stijlen en lettertypes. En graveren is niet de enige manier om juwelen te personaliseren. Je kan ook kiezen voor een mooie naamketting of een juweel met een foto- of vingerafdrukgravure. Het is zelfs mogelijk om een ketting te laten graveren in jouw eigen handschrift. Een ideaal en uniek cadeau om te geven, óf juist om zelf te koesteren!

Alfabet juwelen zijn perfect voor jezelf of als cadeautje. Persoonlijk én toch ook trendy!
SHOP NU
De foto of vingerafdruk van je liefje, je kind of favoriete oma aan een ketting dichtbij jouw hart.
SHOP NU
Naamjuwelen zijn bijzonder en persoonlijk. Bekijk onze collectie naamringen, kettingen, armbanden en oorbellen en laat je verrassen! 
SHOP NU
Bekijk onze Birthstones collectie en draag de steen van jouw geboortemaand of die van jouw liefje! 
SHOP NU

Veelgestelde vragen

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..