30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Ben jij ook zo’n fan van oorbellen? Bij Lucardi zijn wij er verzot op! En ook groot fan van mix & match trend met verschillende oorbelletjes voor een unieke earparty! Met deze juwelentrend kan je nog meer moois in je oren laten zien. Dit betekent dat je dus niet hoeft te kiezen voor 1 stijl of 1 paar oorbellen, maar dat je meerdere oorbellen kan dragen, iets voor jou?

Naast het dragen van meerdere oorbelletjes in één oor, is er nog een populaire trend op dit moment: hoe groter, hoe beter! De statement oorbellen zijn al een tijdje populair en perfect om te combineren met kleinere oorbellen in je tweede, derde of vierde oorgaatje. Zo creëer je een perfecte earparty! Bij Lucardi vind je een ruim gamma in kleinere oorbelletjes die je kan combineren met statement oorbellen. Neem maar eens een kijkje in onze More Stories collectie met minimalistische zilveren oorbellen of de blinkende 14 karaat gouden oorknopjes of oorhangers uit onze prachtige Bali collectie met boho vibe!

Doordat er een steeds ruimere keuze is in oorbellen, wordt het kiezen tussen al dat moois ook steeds moeilijker. Dus waarom kiezen, als je ook gewoon een tweede, derde of zelfs vierde oorgaatje kan laten schieten? Dan heb je nog meer keuze in het combineren van oorbellen! En tegenwoordig is het supertrendy om in elk gaatje een andere oorbel te doen. Mixen en matchen is dus de boodschap!

En hoe zalig is het dat je bij Lucardi in de winkel oorgaatjes kan laten schieten. Kom gerust langs bij één van onze winkels, je kan hiervoor terecht zonder een afspraak te hoeven maken. Een tweede oorgaatje schieten is bovendien gratis, je betaalt enkel voor de schietoorbellen welke al verkrijgbaar zijn vanaf €12,99. En je kan hierbij kiezen uit diverse soorten schietoorbellen. Meer informatie vind je op onze pagina over het schieten van oorbellen.

Hieronder vind je een aantal Instagramposts ter inspiratie, zo word jij hopelijk ook geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met jouw perfecte ear party!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..