Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

Ben jij ook zo’n fan van oorbellen? Oorbellen zijn echt het Musthave fashion items nowadays. Wij zijn bij Lucardi helemaal weg van de laatste trend: het mixen en matchen van verschillende oorbelletjes voor een unieke ear party! Met deze trend kun je nog meer moois in je oren laten zien. Dit betekent dat je dus niet hoeft te kiezen en je meerdere hippe oorbellen in kunt doen, en wie wil dat nu niet?

Daarnaast is er nog een populaire trend op dit moment: hoe groter, hoe beter. De statement oorbellen zijn al een tijdje populair en perfect om te combineren met minimalistische oorbellen in je tweede gaatje, om zo een hippe ear party te creëren. Lucardi heeft hier een groot assortiment van in verschillende uitvoeringen. Bekijk bijvoorbeeld de zilveren minimalistische oorbellen van onze More Stories collectie, de nieuwe 14 karaat oorknopjes of de prachtige Bali oorbellen collectie.

Doordat er steeds een groter aanbod is in oorbellen, wordt het kiezen tussen al dat moois ook steeds moeilijker. Dus waarom kiezen, als je ook gewoon een tweede of derde gaatje kan laten schieten? Dan heb je nog meer ruimte om alle oorbellen met elkaar te combineren. En extra leuk is hierbij ook nog is, dat het tegenwoordig gewoon hip is om in elk gaatje een andere oorbel te doen. Dus nog meer mixen en matchen wordt dat dus met een tweede gaatje!


En hoe fijn is het, dat je bij Lucardi gewoon in de winkel gaatjes kan laten schieten. Ook een tweede of een derde gaatje, zolang het niet in het kraakbeen is! Je kan hiervoor gewoon even langs gaan in de winkel om een afspraak te maken. Een tweede gaatje schieten is gratis, je betaalt alleen voor de schietoorbellen en die zijn er al vanaf €12,99. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende mooie schietoorbellen. Meer informatie over het schieten van oorbellen vind je hier

Hieronder vind je een aantal Instagramposts ter inspiratie, zo kun jij zelf ook snel aan de slag met het combineren van jouw perfecte ear-party!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..