Bestel dit weekend bijna alle kids items met -20% extra. Bekijk alles

K3 juwelen

K3 juwelen

Welk meisje is er niet gek op K3? De meidengroep gaat al even mee maar blijft ongekend populair. Bij Lucardi verkopen we nu een super leuke kids collectie met K3 juwelen voor de allergrootste fans! De collectie is gemaakt van zilver en zal dus mooi blijven, ook als je kindje deze nooit meer af wil doen.

Juwelen met het K3 logo

De collectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. De juwelen zijn er in een aantal verschillende stijlen zodat er altijd een perfect juweel te vinden is. Er zijn K3 kettingen met kleurige steentjes en het logo als hangertje maar er zijn ook juwelen met een leuk hartje in regenboogkleuren. Maar natuurlijk kan in een collectie van deze drie muzikale meiden ook een juweel met een muzieknoot als hanger niet ontbreken!

Juwelen maken een K3 outfit helemaal af

Als je een kindje kent die helemaal fan is van K3 heeft ze waarschijnlijk al een hele K3 outfit, hoe leuk is het dan om deze af te maken met de K3 juwelen! Of het nu een hele set is van een ketting, oorbellen en bijpassende armband of alleen een mooi paar oorbellen. De juwelen zullen elke K3 fan helemaal happy maken en zijn dus ook een perfect cadeau voor bij een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. De K3 juwelen komen in een mooie verpakking die helemaal in het thema past, dat maakt het geven nog leuker!

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..