2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Met dierendag in het vooruitzicht is dit natuurlijk hét moment om jouw fluffy vriendje te verwennen met een mooi geschenkje. En wat is er nou mooier dan een gepersonaliseerde halsband met hanger, een echt juweel voor jouw dier!

Speciaal voor dierendag hebben we onze collectie uitgebreid en kan je nu een halsbandje kopen met daaraan een leuke hanger die gepersonaliseerd kan worden!

Een honden halsband met naam

Speciaal voor de dag waarop je je huisdier in het zonnetje zet, hebben we nu een halsband met te personaliseren hangertje. De hangers voor dieren zijn gemaakt van staal en verkrijgbaar in zilver- of goudkleurig. Doordat de hangers van staal zijn gemaakt kunnen een lekkere zwemsessie of ravotten in de modder geen kwaad en blijven ze er mooi uit zien!

De hangers zijn aan beide kanten te graveren. Zo kan je bijvoorbeeld aan de voorkant de naam laten plaatsen en aan de achterkant jouw contactinformatie.

Halsband met hanger

Matching juwelen

Wat er nog leuker is dan onze nieuwe huisdieren juwelen? Dieren én mensen juwelen om te matchen! Zo hebben we bij Lucardi naast de halsbandhangers ook juwelen in huisdieren thema! Veel van deze juwelen zijn te personaliseren zodat je de naam van je huisdier op jouw juweel kan laten zetten.

Dieren sieraden

Is jouw lievelingsdier een ander soort dier dan een hond of kat? Dan is een halsbandje misschien minder geschikt maar ook dan kan je wel een juweel dragen dat jouw liefde voor dat dier laat zien! Zo hebben we bij Lucardi bijvoorbeeld ook juwelen met paarden hangertjes.

Een andere optie is een juweel voor jezelf met een fotogravure van jouw lieve huisdier. Dit is een heel mooi aandenken, ook aan een huisdier dat er niet meer is. Zo kan je met dit mooie juweel altijd jouw huisdier dicht bij je hart dragen!

Fotogravure ketting bar Fotogravure hanger

GPS halsband

Nog een ander leuk (en handig!) cadeautje voor jouw huisdier is een GPS tracker voor aan de halsband. Je kan een GPS halsband kopen voor je kat zodat je altijd op je smartphone kan zien waar ze uit hangen wanneer ze naar buiten mogen maar ook voor het geval jouw binnenkat een keer naar buiten glipt is dit heel handig! Ook zijn er honden GPS hangers, dit is niet alleen nuttig om de GPS locatie bij te houden maar het biedt ook andere mogelijkheden. Zo hebben de GPS trackers van Spotter ook een SOS functie voor als het huisdier vermist is, houdt het de activiteiten bij en heeft het een alarm. Hiermee zou je de hond kunnen trainen om op het alarm te reageren.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..