30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Soms kan het lastig zijn om een leuk valentijnscadeau voor je vriend te verzinnen, daar weten wij alles van! Daarom willen wij jou dit jaar een handje helpen met deze blog! Kijk snel naar onze favorieten juwelen om aan hem te geven met Valentijnsdag en laat je inspireren! Al eens eerder juwelen gegeven? Maak je niet druk, want in deze blog laten wij de nieuwste heren trends zien.

Valentijnscadeau voor hem, tip 1: Smartwatch
Valentijnscadeau voor hem, tip 2: Juweel met gravure
Valentijnscadeau voor hem, tip 3: Schakelarmbanden
Valentijnscadeau voor hem, tip 4: Een juwelen cadeauset
Valentijnscadeau voor hem, tip 5: Een sleutelhanger als kleinigheidje

 

Smartwatch

We hebben naast heren horloges, nu ook een groot gamma aan heren smartwatches! Tegenwoordig zijn er zulke leuke, sportieve modellen te vinden en als je vriend een beetje houdt van gadgets of sportief is, dan is de smartwatch het ideale valentijnscadeau voor mannen! De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er smartwatches van Marea of NASA met rubberen of stalen bandjes. En extra fijn, de smartwatches zijn nu in de sale! Zo shop je dit jaar extra voordelig een mooi cadeau!

  Goudkleurige stalen Marea smartwatch voor heren NASA smartwatch

Origineel valentijnscadeau voor hem: een juweel met gravure

Soms is het best lastig om een mooi, maar ook persoonlijk valentijnscadeau te vinden. Het geven van een juweel is al een mooi gebaar, maar wil je het echt een speciaal valentijnscadeau voor hem laten zijn? Dan is het perfecte idee om een mannenjuweel te laten graveren! De meest gekozen opties zijn de schakelarmband (die je kunt graveren op de sluiting), of een stalen herenring. Zo kun je je initialen of een hartje laten graveren. Wil je bijvoorbeeld een juweel met jouw naam, maar ook de naam van jouw kinderen of huisdier geven? Dan zijn de kettingen met plaathanger een perfect cadeau!

Graveer armband mannen Graveerketting mannen

Schakelarmbanden 

De schakelarmband werd net al even kort genoemd, maar verdient ook nog een plekje in de top Valentijnsdag cadeautips voor hem! Wil je voor een tijdloos valentijnscadeau gaan, dan zijn de schakelarmbanden altijd goed! Lucardi verkoopt de schakelarmbanden in verschillende soorten en maten. Het leuke is dat de schakelarmbanden blijvend populair zijn, en dat we sinds een tijdje de collectie hebben uitgebreid met de zwartkleurige stalen armbanden. Hieronder zie je onze nieuwste modellen. Welke zou jouw vriend goed staan?

Heren schakelarmband zirkonia Zwarte heren schakelarmband

juwelen cadeauset

Wil jij graag een leuk, mooi ingepakt cadeautje hebben voor jouw vriend op Valentijn? Dan kan je natuurlijk óók gaan voor een leuke cadeauset voor heren. Dan hoef je zelf niet meer te zoeken naar een bijpassende armband, ketting of horloge. Daarnaast is het leuke van een juwelenset dat je het meteen als combinatie kunt dragen. Bij Lucardi vind je verschillende soorten cadeausets voor mannen, zoals een horloge met armband, meerdere armbanden of kettingen en armbanden. Daarnaast zijn er ook leuke fysieke giftcards die je in een mooie verpakking aan jouw cadeautje kunt toevoegen, zodat je later samen nog een klein valentijnscadeautje kunt uitkiezen in onze winkels óf online. 

Marlow miller set heren sieraden set 

Een sleutelhanger als kleinigheidje

Wil je de man in jouw leven wel iets geven met Valentijnsdag maar dan voor een klein budget? Bekijk dan eens de sleutelhangers! Dit is niet alleen stijlvol maar ook nog eens handig én gebruikt hij waarschijnlijk elke dag. Mocht je er nog een persoonlijke touch aan willen geven dan kan je de sleutelhangers ook nog eens laten graveren!

Sleutelhanger

Hoe leuk zou het zijn om je vriend op deze manier te verrassen? Hopelijk hebben wij je kunnen helpen inspireren voor een geweldig valentijnscadeautje voor hem! Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Bekijk dan ook eens onze valentijnspagina! Succes met kiezen van jouw cadeau!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..