Bestel deze week elk tweede paar oorbellen met -50%. Bekijk alles!

Vaderdagcadeau

Regal heren cadeauset

Verdient jouw vader een mooi cadeautje voor Vaderdag? Dan is een horloge het perfecte cadeau! Bestel bijvoorbeeld deze Regal horloge cadeauset voor 39,99!!

BEKIJK NU

Nieuwe plaatarmbanden

Maak Vaderdag dit jaar persoonlijk! Bekijk onze nieuwe plaatarmbanden en laat ze graveren. Zo verras je jouw vader met een uniek cadeautje!
BEKIJK NU

Vaderdagcadeau

Vaderdag… de dag om papa in het zonnetje te zetten met een ontbijt op bed of mooie tekening. Een prachtige dag waar alle papa's verwend mogen worden, daar horen natuurlijk ook Vaderdaggeschenkjes bij!

Even een klein stukje geschiedenis: Vaderdag is in 1910 in Amerika voor het eerst gevierd. Het is geïntroduceerd door Sorona Smart Dodd. Zij wilde haar vader in de kijker zetten en bedanken voor al zijn kracht en doorzettingsvermogen, die hij als veteraan en weduwnaar in zijn leven heeft laten zien. Vaderdag werd een jaar na Moederdag geïntroduceerd, en wij zijn er blij mee! Nu kunnen we de papa's op een bijzondere dag laten zien hoe speciaal hij is!

De mooiste cadeaus voor Vaderdag 2021

Als het op cadeautjes aankomt, ben je bij Lucardi aan het juiste adres, ook met Vaderdag. We hebben voor iedere man wel een passen geschenkje in ons gamma. Heeft papa een klassieke smaak? Kies dan voor een klassiek heren horloge. Hippe papa? Ga dan voor een Casio horloge of stoere lederen armbandjes gebruiken. Houd jouw vader juist van wat meer casual accessoires? Kies dan voor een mooie set van stalen juwelen en horloges. Voor stoere papa's zullen sommige juwelen en horloges niet bold genoeg zijn, kies dan voor een stoere stalen armband of een smartwatch!

Heb je nog geen inspiratie voor een leuk cadeautje voor papa? Neem dan is een kijkje in onze top-10 cadeautjes voor Vaderdag, of via onze gift-finder

Bestel je vaderdagcadeau online bij Lucardi

Online een cadeautje bestellen is heel gemakkelijk. Als je je Vaderdagcadeau hebt gevonden, dan hoef je enkel nog maar op bestellen te klikken! Je kan bij Lucardi betalen met Bancontact, VISA, MasterCard en Paypal. Wij zorgen dan dat het cadeautje binnen geen tijd bij je thuis is. En om het extra leuk te maken, kan je het ook door ons laten verpakken als een geschenkje.

Kan je papa niet zelf een cadeautje komen brengen op Vaderdag? Ook daar hebben we de perfecte oplossing voor. Je kan het Vaderdaggeschenk laten leveren bij de papa thuis. Geef het aan in je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat de prijsjes niet meer zichtbaar zijn en de factuur geen prijzen laat zien. Uiteraard kan het product nog worden terug gezonden als het niet bevalt. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..