30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Tips om de ringmaat van jouw moeder te achterhalen

Zo weet je heel sneaky welke ring je moet kopen

Wil je je moeder een ring cadeau doen voor Moederdag? Dan moet je toch echt achter haar ringmaat zien te komen! Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Sommige heel makkelijk, andere gewoon leuk.

 

 

#1 Wat heb jij een mooie ring om mam!

Enthousiast zijn over een ring die je moeder al heeft, is altijd goed: ‘Oh mam, wat een mooie ring, mag ik hem eens om?’ en dan kijken hoever hij tot je vinger komt, of hoeveel ruimte je over hebt. Op die manier kun je haar ringmaat gokken

 

 

#2 Zet je eigen ring in

Andersom werkt natuurlijk ook: ‘Kijk eens wat een leuke ring ik heb gekocht, mam. Doe hem eens om!’

 

 

#3 Zet de hulptroepen in

Wil je meer zekerheid en de ringmaat niet schatten? Praat met haar moeder of haar zus. Ze zullen het ooit samen wel eens over ringen hebben gehad. Je vader kan natuurlijk ook… ze is immers met hem getrouwd!

 

 

#4 Speel de onwetende

Deze is heel sneaky: vraag aan je moeder of je haar ring mag passen omdat je zogenaamd je eigen ringmaat niet weet. ‘We hebben wel een beetje dezelfde maat, wat is jouw ringmaat eigenlijk, mam?’ Met een beetje geluk vertelt ze je het je meteen.

 

 

#5 Speurneusje spelen

Kijk in huis rond of ze al bestaande ringen heeft. Dan kun je hem goed opmeten, zonder dat het opvalt. Let er hierbij wel op dat de reden dat hij in het kastje ligt, niet is omdat ze hem niet meer past. Hoe je de ringmaat kunt opmeten vind je hier.

 

 

#6 Mission impossible-style

Er is nog een spannende manier om achter de ringmaat te komen: meet stiekem even de omtrek van het onderste stuk  van haar vinger op, als ze ligt te slapen op de bank. Mission impossible-style, maar je weet de ringmaat direct! 

 

 

Zeker zijn van een leuke moederdag?

Jouw moeder is er één uit duizenden. En dus moet je op Moederdag uitpakken! Want bijzondere moeders verdienen bijzondere cadeaus.

Shop hét perfecte Moederdagcadeau.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..