30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Een juweel laten graveren is en blijft een ware modetrend. Zo zijn gepersonaliseerde juwelen dan ook niet meer weg te denken uit het modebeeld. Eén van de manieren om je juweel een persoonlijke toets te geven is te kiezen voor een juweel met je eigen handschrift! Een gravure maakt een sieraad uniek, en het ziet er daarnaast ook nog eens tof uit. Ga jij voor een juweel met je voornaam, je voorletter of misschien de initialen van jouw namen? Kies zelf welk juweel met handschrift het beste bij je past!  

Een juweel graveren

Tegenwoordig zijn er zeer veel mogelijkheden op het gebied van gravures. Zo kan je bijvoorbeeld een foto op een juweel laten graveren bij onze collectie fotogravure juwelen, of kiezen voor een vingerafdruk op je juweel bij onze vingerafdrukgravure juwelen. En wist je dat je dit ook kan laten doen in onze winkels? Kom eens langs en vraag onze medewerkers om advies!

Gravure met eigen handschrift

Bij Lucardi gaan we op vlak van gravures nog een stapje verder. Zo kan je bij ons ook juwelen laten graveren met je eigen handschrift. Hoe bijzonder is dat?! Op bovenstaande foto zie je een mooi voorbeeld hiervan, met kettingen uit onze collectie. 

Maar hoe werkt dit precies? Kies het juweel dat je graag wil laten personaliseren met je eigen handschrift, zoals bijvoorbeeld dit leuke ringetje of bovenstaande ketting.

Wanneer je een favoriet juweel hebt gevonden, klik je in de webshop op “nieuwe gravure” waarbij je direct een bestand naar keuze kan uploaden. Het bestand moet een foto zijn van jouw naam, woordje of tekst in je eigen handschrift. Hier wordt vervolgens een gravure van gemaakt op jouw gekozen product. Voor het beste resultaat zorg je ervoor dat het contrast van het handschrift op de foto en de achtergrond duidelijk zichtbaar is. Tip: schrijf op een wit blad met zwarte of donkerblauwe inkt, trek hier een foto van en upload deze!

Vervolgens plaats je je bestelling zoals je normaal ook zou doen op Lucardi.be. Het product wordt dan met jouw handschrift gegraveerd. Weet wel dat het graveren van deze juwelen een levertijd van ongeveer 4 weken hebben, het wordt immers speciaal voor jou op maat gemaakt. Wees dus op tijd met bestellen!

Happy handwriting shopping!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..