Een ketting met letter, een mooie ring met initiaal, of een naamarmband of naamoorbellen die je outfit een persoonlijke toets geeft. Wat wil je nog meer? Naast naamkettingen en persoonlijke gravures is het een mooi alternatief om voor een subtiele letter te kiezen voor jouw juweel. En daar is tegenwoordig heel veel keuze in, zo ook bij Lucardi! Benieuwd naar onze collectie letter juwelen? Laat je inspireren in deze blog, en wees geïnspireerd hoe je deze persoonlijke juwelen kan dragen! . 

Ketting met letter

Eén van de meest toegankelijke juwelen met initialen of letter is de ketting met letterhanger. Deze kan je gemakkelijk combineren, kan je los dragen en geeft direct een persoonlijke toets aan jouw outfit. Voor de letterketting kan je kiezen uit zilver of 14 karaat goud, maar ook kan je kiezen voor een betaalbare optie, namelijk 9 karaat goud dat gemaakt is van 37,5% goud, en dus een betaalbaar alternatief op echt goud. Ben je echter op zoek naar een robuuste look? Kies dan voor een stalen ketting met letter. Selecteer gemakkelijk onderstaande afbeeldingen om het product op de webshop van Lucardi te bekijken!

 

More Initials: de juwelencollectie met initialen!

More Stories is Lucardi’s collectie van prachtige minimalistische oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Deze collectie was en is nog altijd een groot succes. En we hebben goed nieuws voor alle liefhebbers, er komt nog meer minimalistisch moois bij.

De collectie is  namelijk uitgebreid met heel wat leuke, nieuwe items: More Stories Initials. Wat deze minimalistische juwelen nog leuker maakt, is dat ze een persoonlijke toets hebben. De uitbreiding van de More Stories Initials collectie bestaat uit juweeltjes versierd met initialen. De ringen, armbanden en losse hangertjes zijn verkrijgbaar in het goud- of zilverkleurig en met alle letters van het alfabet. Zo kan je kiezen voor een persoonlijk exemplaar dat bij jouw naam en stijl past. Bij de ringetjes kan je zelfs de maat naar jouw voorkeur aanpassen, de ringen zijn open waardoor je ze kan dragen om eender welke vinger.

 

Hoe draag je een letterjuweel?

Je kan gaan voor een mooi juweel met jouw eigen naamletter erin, maar het is natuurlijk ook heel tof om een sieraad te dragen met de letter van iemand die veel voor je betekent. Op deze manier draag je altijd een aandenken van een dierbaar persoon bij je.

Kan jij geen genoeg krijgen van personaliseerbare juwelen? Geen zorgen, je kan heel tof meerdere items met elkaar combineren! Kies bijvoorbeeld voor een leuke naamarmband met daarnaast een minimalistisch ringetje. Je kan met deze juwelen mixen en matchen, tot je een juwelensetje hebt waar jij helemaal zot van bent!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..