Dit weekend 20% extra korting op bijna alles! Bekijk de collectie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De trend van minimalisme kent geen stoppen! Minimalistische items zie je overal, van interieur tot fashion. Deze trend is ook zeker niet meer te missen onder de sieraden. Ook bij Lucardi hebben we al een tijdje een super mooie minimalistisch collectie: More Stories.

More Stories is onze collectie van prachtige minimalistische oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Deze collectie was een groot succes en we hebben goed nieuws voor alle liefhebbers, er komt nog meer minimalistisch moois bij!

De collectie is uitgebreid met een hele leuke nieuwe items: More Stories initials. Wat deze minimalistische sieraden nog leuker maakt is dat ze een persoonlijke touch hebben. De uitbreiding van more stories bestaat namelijk uit sieraden versierd met initialen! De ringen, armbanden en losse hangertjes zijn verkrijgbaar in het goud- of zilverkleurig en met alle letters van het alfabet. Zo kan je helemaal kiezen voor een persoonlijk exemplaar dat bij jouw stijl past. Bij de ringetjes kan je zelfs de maat naar jouw smaak aanpassen! De ringen zijn open gewerkt waardoor je ze kan dragen om welke vinger jij maar wilt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan gaan voor een mooi sieraad met jouw eigen voorletter erin maar het is natuurlijk ook heel leuk om een sieraad te dragen met de letter van iemand die belangrijk voor jou is. Op deze manier draag je altijd een aandenken aan deze persoon bij je!

Kan jij geen genoeg krijgen van de minimalistische sieraden? No worries, je kan heel leuk meerdere items met elkaar combineren! Kies bijvoorbeeld voor een leuk More Stories armbandje met daarnaast een initials ringetje. Je kan er met deze sieraden helemaal op los combineren, tot je een set hebt waar jij helemaal weg van bent!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..