2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Yeah! Er is een nieuwe Lucardi bijgekomen in Den Bosch! Nou ja, nieuw… we zijn terug in Den Bosch met een gloednieuwe winkel! Een nieuw interieur, stijlvolle uitstraling en meer dan genoeg ruimte om al onze sieraden en horloges aan jullie te laten zien.

Hiervoor zat Lucardi al in dezelfde straat, maar toch is er besloten om te verhuizen. Waarom? De ‘oude’ Lucardi zat gevestigd naast Siebel Juweliers. Hier deelden we de achterkant van de winkel mee, wat nog is ontstaan toen Siebel en Lucardi dezelfde eigenaar hadden. In de loop der tijd werd het lastiger om de winkel te delen, dus besloot Lucardi dat het tijd werd voor een nieuwe stap.

We zijn 6 maanden afwezig geweest uit het centrum maar zijn nu 100% back! Het nieuwe Lucardi filiaal is ook in de Kerkstraat geopend, alleen nu aan de overkant. Weg uit deze straat wilden we niet,  want de Kerkstraat in Den Bosch kun je wel zien als de ‘juweliersstraat’ van de stad. Met Siebel, Schaap & Citroen en (voorheen) van Buul Juweliers zit Lucardi echt op de sieraden-hotspot!

De winkel heeft een nieuw interieur met veel glas, zodat alle collecties en sieraden goed te zien zijn. Ook de wand achter de kassa is opgelukt en heeft een moderne look gekregen. Al met al is Lucardi Den Bosch nu een stijlvolle winkel. Woon je in de buurt? Kom het dan snel bekijken. Enne… hou ons goed in de gaten, want we kunnen nu alvast zeggen dat we de komende tijd weer leuke nieuwe en verrassende collecties gaan krijgen! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..