Vrijdag, onze meest favoriete dag van de week. Toch kan het allemaal nóg beter. Binnenkort is het namelijk weer Black Friday! En Black Friday betekend korting, korting en nog meer korting. Genoeg reden dus om helemaal los te gaan met het shoppen van je favoriete sieraden tijdens de Black Friday actie.

 

Friday Funday

Black Friday mag je niet missen, dus noteer vrijdag 29 november maar alvast in je agenda, want dan is het zover! Maar weet jij eigenlijk waar Black Friday vandaan komt? Wij vertellen het je! Black Friday is ontstaan in Verenigde Staten en wordt de dag na Thanksgiving gevierd. Het is het startschot voor het kerstseizoen. En kerstshoppen doe je natuurlijk het liefst met een leuke deal! Vandaar al die mooie Black Friday kortingen dus.

Hoewel er in Nederland niet echt Thanksgiving wordt gevierd, is Black Friday een traditie die we maar al te graag over willen nemen! Hoe ga jij deze cyber actie vieren?

 

Shop till you drop

In heel Nederland starten de Black Friday kortingen dus op 29 november. Toch blijft het hier niet bij. Bij Lucardi kun je namelijk, naast Black Friday, het hele weekend genieten van de leuke Cyber acties. Van 29 november t/m 1 december shop je met Black Friday korting op al je favoriete sieraden! Are you ready for Cyber Weekend?

 

Black Friday groot succes

Vorig jaar was het Cyber weekend een groot succes, waarbij we enorm veel Lucardi fans blij hebben kunnen maken met mooie aanbiedingen. Deze Black Friday acties willen we natuurlijk dit jaar graag voortzetten. Maar we gaan nog een stapje verder. Na het Black Friday weekend gaan we namelijk gewoon door met Cyber Monday! Cyber Monday is de laatste dag om gebruik te maken van de leukste deals en afgeprijsde sieraden.

Wil je op de hoogste blijven van al het Black Friday en Cyber Monday nieuws? Schrijf je dan in voor de Lucardi nieuwsbrief via: https://bit.ly/2ptSc0j en profiteer van leuke kortingen en speciale acties!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..