Vrijdag, onze meest favoriete dag van de week. Toch kan het allemaal nóg beter. Binnenkort is het namelijk weer Black Friday! En Black Friday betekent korting, korting en nog meer korting. Wij hebben de mooiste Black Friday deals voor je klaargezet. Genoeg redenen dus om helemaal los te gaan met het shoppen van je favoriete juwelen tijdens de Black Friday acties.

Black Friday 2021

Black Friday mag je ook dit jaar zeker niet missen, dus noteer vrijdag 26 november maar alvast in je agenda, want dan is het zover: Black Friday 2021! Maar weet jij eigenlijk waar Black Friday vandaan komt? Wij vertellen het je! Black Friday is ontstaan in Verenigde Staten en wordt de dag na Thanksgiving gevierd. Het is het startschot voor het kerstseizoen. En kerstshoppen doe je natuurlijk het liefst met een leuke deal! Vandaar al die mooie Black Friday kortingen dus.

Hoewel er in Nederland niet echt Thanksgiving wordt gevierd, is Black Friday een traditie die we maar al te graag over willen nemen! En de afgelopen jaren wordt deze dag steeds groter gevierd. Hoe ga jij deze actie vieren?

Black Friday juwelen deals

Vaak starten de Black Friday kortingen op 26 november, toch blijft het hier niet bij. Bij Lucardi kun je namelijk, naast Black Friday, de hele week genieten van de leuke acties. Van 23 november t/m 28 november shop je met Black Friday korting op al je favoriete juwelen & horloges! En dat is nog niet alles, want daarnaast zijn er nog een aantal acties vanaf 15 november voor jou klaargezet. Are you ready?
 

Ook Cyber Monday mag je niet missen

Vorig jaar was het Cyber weekend een groot succes, waarbij we enorm veel Lucardi fans blij hebben kunnen maken met mooie aanbiedingen. Deze Black Friday acties willen we natuurlijk dit jaar graag voortzetten. Maar we gaan nog een stapje verder. Na de Black Friday korting gaan we namelijk gewoon door met Cyber Monday! Cyber Monday is de laatste dag om gebruik te maken van de leukste deals en afgeprijsde juwelen.

Wil je op de hoogste blijven van al het Black Friday en Cyber Monday nieuws? Bekijk dan onze Black Friday pagina en schrijf je in voor de Lucardi nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen actie mist!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..