2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Yes! Er is weer een nieuwe toevoeging aan het smartwatches gamma bij Lucardi, namelijk van het merk NASA. Bij NASA denk je waarschijnlijk meteen aan de maanlanding en ruimtevaarttechniek. Toch zie je de laatste jaren het logo van NASA ook steeds vaker terugkomen in de mode. Door samenwerkingen met grote merken als Nike, Balenciaga, H&M en Vans is het merk en logo van NASA pas echt bekend geworden. 

Nu NASA ook in de modewereld zo bekend is, mochten de accessoires niet achter blijven… En wat is voor dit merk nu de beste keuze om te gaan maken? Juist ja, smartwatches! Een smartwatch is immers niet alleen modieus en praktisch, maar het is ook nog een accessoire dat de handigste functies met zich meedraagt. 

In de NASA collectie van Lucardi vind je naast NASA smartwatches voor mannen en vrouwen ook genderneutrale (unisex) modellen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en met verschillende functionaliteiten. Zo zit er altijd wel een model tussen dat enerzijds perfect bij jouw levensstijl past en anderzijds volledig naar jouw smaak is!

Functionaliteiten

Alle NASA smartwatches zijn bestuurbaar met zowel Android als IOS en hebben in ieder geval de volgende functies:

  • Meten van stappen, afstand en calorieën
  • Verschillende activiteiten opties
  • Notificaties voor social media apps, SMS en oproepen
  • Wekker
  • Camera op afstand bedienen
  • Scherm licht op bij bewegen van de arm
  • Slaapanalyse

Zijn er nog meer functies die jij graag terugziet in jouw nieuwe smartwatch? In de tabel hieronder zie je per model welke extra functies dit horloge heeft naast de standaard functies die hierboven zijn genoemd. Benieuwd hoe het model er uit ziet? Klik dan op het model nummer en je kan het NASA smartwatch direct bekijken. 

  30009 30009 30039 30159 30179 30109 30109 30073 30119 30019 30129 30160 30139
Hart ritme meter  
Bloeddruk en zuurstof meter    
Lichaamstemperatuur meter      
Herinnering menstruatie            
Herinnering water drinken                  
Bewegingsherinnering  
Ademhalingsoefeningen                
Weer  
Bluetooth bellen            
Bluetooth muziek      
Find my phone  
Spelletjes                  
Nieuws meldingen                    
Zaklamp                

De perfecte smartwatch voor jou!

Kan je niet kiezen uit al die functies en modellen? Om je nog een handje te helpen hebben we voor verschillende type smartwatch dragers enkele van onze favoriete NASA smartwatches opgelijst:

1 .Voor de gadget lover. Als liefhebber van handige snufjes wil jij natuurlijk het liefste de smartwatch met zo veel mogelijk functies!

NASA smartwatch BNA30009 NASA smartwatch BNA30179

2. Voor de nieuwe smartwatch gebruiker. Voor als je op zoek bent naar een makkelijk instapmodel die niet bomvol functies hoeft te zitten maar wel het leven net wat makkelijker maakt.

NASA smartwatch BNA30129 NASA smartwatch BNA30139

3. Voor de dames. Naast het prachtige uiterlijk van deze NASA smartwatches hebben ze ook een handige herinneringsfunctie voor je regels en hormoonhuishouding.

NASA smartwatch BNA30109 NASA smartwatch BNA30073


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..