2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Wie kent ze niet, de birthstones? Megapopulair als het gaat om hippe juwelen met een persoonlijke toets! De geboortesteen wordt steeds vaker toegepast in juwelen, en is helemaal terug van weggeweest. Bij Lucardi vind je dan ook een ruime keuze in juwelen met een geboortesteen, ontdek het snel hieronder!

De birthstones, ofwel geboortestenen zijn nieuw in de collectie van Lucardi en wij zijn er helemaal verzot op. Jij bepaalt zelf hoe je geboortestenen draagt. Ga je voor een oorbel, armband of toch een ketting met birthstones?

Kleuren en stenen Birthstones

Wist je dat elke maand een eigen kleur en steen heeft? Zo heeft de geboortesteen januari bijvoorbeeld een rode kleur van de steen Garnet, en is de geboortesteen december blauw van de steen Blue Topaz. Hoe tof is het om juwelen met birthstones met elkaar te combineren? Zo draag je jouw geboortesteen en die van je kindjes, lief of mama als een mooi juwelensetje! Hieronder vind je in een handig verzicht welke geboortesteen en kleur bij welke maand hoort.

Wil jij het perfecte juwelensetje creëren? Ga dan voor een paar birthstones oorbellen, armband en ketting in de kleur van jouw geboortemaand. Fan op goud? Geen probleem! Dit mooie juwelensetje is er in het zilver, maar er is ook een vergulde versie waarbij de basis van de juwelen gemaakt is van  het materiaal zilver, maar bedekt is met een laagje goud (goldplating).

Zo geef je een birthstone juweel een extra persoonlijke toets!

Naast dat birthstones op zich al  zeer persoonlijk zijn, kan je er ook nog een extra persoonlijke toets aan geven door jouw favoriete geboortesteenjuweel te laten graveren. Zo kan je dus ook de birthstone van een dierbare dragen met een bijpassende tekst of naam erbij. Hoe leuk is dat! De juwelen zijn er in het zilver en verguld goud, dus gemakkelijk te combineren bij jouw favoriete materiaalkleur.

Wil je toch iets anders dan een tekst of een naam? Ga dan voor deze supertoffe geboortesteen ketting met vingerafdruk! Zo draag je altijd een geliefde bij je!

Waar wacht je nog op? Snuister snel rond in onze Birthstones collectie!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..