Super Shopping Days! Minimaal 20% korting op alles* Shop nu!

10 uitjes om je moeder mee te verrassen op Moederdag

Voor als je even geen inspiratie hebt hoe je je moeder het beste kan bedanken!

Ze doet altijd je was, stofzuigt je kamer en vult de snoepla… genoeg redenen om je moeder een keer in het zonnetje te zetten! Natuurlijk kun je je moeder een leuk cadeautje geven, een mooi sieraad of horloge bijvoorbeeld, maar het is ook leuk om daarnáást je moeder te verassen met leuke activiteiten die je samen kunt doen! Mother-and-child-bonding-time! Hieronder vind je de top 10 Moederdag verrassingen.

 

 

# 1 Een ontbijtje op bed

De meest voor de hand liggende Moederdag verassing, mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje: een ontbijtje op bed! Verras haar eens met extra lekkere dingen, vers fruit, zelfgemaakte pannenkoeken of haar favoriete smoothie. Onze blogger … van de blog … heeft alle tips voor een heerlijk ontbijtje voor je op een rijtje gezet!  

# 2 Lekker uitwaaien

Wat is er lekkerder dan op een zonnige dag uit te waaien op het strand of in het bos? Maak er een leuk dagje van samen met je moeder! Lekker kletsen en rondlopen in de natuur. Moe? Maak dan een tussenstop bij gezellige restaurantjes en terrasjes om te genieten van het zonnetje en een hapje eten.

#3 Een middagje shoppen in een leuke stad

Neem je moeder eens gezellig mee winkelen voor Moederdag! Ga naar een leuke stad waar je moeder nog nooit is geweest. Lekker vroeg de deur uit, zodat jullie heel de dag kunnen shoppen! Vergeet niet om gezellig samen te lunchen, om even bij te komen.

# 4 Een Rondvaart met een brunch

Een origineel idee voor Moederdag is een rondvaart! Zorg voor een leuk plekje op een rondvaartboot en laat jullie met het zonnetje in het gezicht rondvaren. Het is dan nog extra leuk als de boot ook een brunch organiseert. Dan hebben jullie elkaars gezelschap, mooi uitzicht én lekker eten!  

#5 Een bioscoop avondje

Quality time met je moeder is altijd leuk! Neem je moeder mee met Moederdag naar een echte vrouwenfilm! Gezellig bijkletsen, genieten van popcorn en een drankje. Bij Lucardi kun je speciaal voor Moederdag kaartjes winnen voor de film … Super leuk natuurlijk, doe hier mee met de actie!

#6 Een picknick

This is all you need: een mand, een kleedje, en natuurlijk lekker eten! Zoek een mooi plekje uit en je zorgt voor een picknick om nooit te vergeten!

#7 High Tea

Tea Time! Kies om je moeder te verassen eens voor een heerlijke en verzorgde High Tea. Een gezellig dagje in een theehuisje met lekkere hapjes en verschillende soorten thee. Perfect om samen lekker te kletsen en te genieten van alle zoetigheid.  Ook zelf een High Tea verzorgen is een leuke optie! Onze blogger Marloes van Budgetproof heeft allerlei tips verzameld hoe je dit het beste kunt doen.

#8 High Wine

Is jouw moeder niet zo’n zoetekauw maar wil je wel de gezelligheid van een High Tea? Kies dan voor een High Wine. Lekker smullen van hapjes onder genot van een bijpassend wijntje!

#9 Wellnessdagje

Is jouw moeder altijd bezig? Heeft ze een drukke baan en doet ze ook nog eens het huishouden? Neem haar dan mee naar een gezellig Wellnessdagje! Zo geef je haar een echt rustmomentje en heeft ze niet alleen tijd voor zichzelf, maar ook voor jou!

#10 Chocolade workshop

Zijn jullie echte choc-a-holics en houdt jouw moeder net zo veel van chocolade als jij? Dan is een chocolade workshop echt iets voor jullie om samen te gaan doen. Je leert van alles over hoe je chocolade maakt en het mooiste: je mag je creaties ook opeten! 

Zeker zijn van een leuke moederdag?

Jouw moeder is er één uit duizenden. En dus moet je op Moederdag uitpakken! Want bijzondere moeders verdienen bijzondere cadeaus.

Shop hét perfecte Moederdagcadeau.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..