2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Mechelen

Mechelen

Adres

Bruul 60

2800

Mechelen

Reguliere openingstijden

maandag

10.00-18.00

dinsdag

10.00-18.00

woensdag

10.00-18.00

donderdag

10.00-18.00

vrijdag

10.00-18.00

zaterdag

10.00-18.00

zondag

10.00-18.00

Lucardi Mechelen

Mechelen is niet alleen een stad vol charme, historie en heerlijk eten, maar het is ook een geweldige bestemming voor een dagje winkelen! Mechelen biedt een gevarieerde mix van boetieks, ambachtelijke winkels en bekende winkels, allemaal te vinden in het betoverende stadscentrum. De Grote Markt van Mechelen is een uitstekend startpunt voor je winkelavontuur, omringd door gezellige winkelstraten. Vanaf hier wandel je eenvoudig naar de Lucardi-winkel op Bruul 60.

Bij Lucardi Mechelen vind je een uitgebreide selectie van ons volledige assortiment juwelen, horloges en accessoires, vergelijkbaar met wat je kunt vinden in de Lucardi-webshop. Onze collectie omvat materialen variërend van goud, zilver en diamant tot roestvrij staal en modejuwelen. Hier kun je niet alleen de meest prachtige en hoogwaardige sieraden vinden, maar ook betaalbare opties, leuke cadeautjes en trendy accessoires. En als het gaat om juwelen, is er voor ieder wat wils, met een ruime keuze aan damesjuwelen, herenjuwelen en kinderjuwelen.

Wat kan er allemaal bij Lucardi Mechelen?

Wat kan er allemaal bij Lucardi Mechelen? Naast de verkoop van onze juwelen bieden we bij Lucardi Mechelen ook verschillende services aan. Zo kan je hier juwelen laten graveren, en kan je oorgaatjes laten schieten. Heb jij een juweel of horloge dat je wil laten repareren? Ook daarvoor kan je bij Lucardi Mechelen terecht. Tot snel!

Bij Lucardi Juwelier Mechelen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten