30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Wijnegem

Wijnegem

Adres

Turnhoutsebaan 5

2110

Wijnegem

+32 33 49 65 11

Reguliere openingstijden

maandag

10.00-20.00

dinsdag

10.00-20.00

woensdag

10.00-20.00

donderdag

10.00-20.00

vrijdag

10.00-21.00

zaterdag

10.00-20.00

zondag

Gesloten

Lucardi Wijnegem

De eerste Lucardi winkel in België is geopend in Wijnegem, in het Wijnegem Shopping Center nabij Antwerpen! In dit winkelcentrum vind je talloze winkels en eetgelegenheden voor een leuk dagje uit. Lucardi is gevestigd bij ingang 12, op het gelijkvloers, waar ook de tramhalte zich bevindt. Het winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de overdekte parking en op de nabij gelegen parkeerplaatsen. Zoek je Lucardi Wijnegem op de plattegrond van het Wijnegem Shopping Center? Ons winkelnummer is 92/93.

Bij Lucardi Wijnegem wordt een groot deel van ons volledig assortiment juwelen, horloges en accessoires verkocht, net als je kan vinden in de Lucardi webshop. De materialen die hier verkocht worden, variëren van goud, zilver en diamant tot staal en bijoux. Bij Lucardi vind je dus niet alleen de mooiste, kwalitatief hoogstaande juwelen, maar kan je ook terecht voor betaalbare juwelen, cadeautjes en accessoires. Daarnaast is er niet enkel een uitgebreid juwelengamma voor dames, maar kan je ook kiezen uit een ruim gamma heren juwelen en sieraden voor kinderen. Bij Lucardi Wijnegem vind je voor iedereen welk iets tofs!

Wat kan er allemaal bij Lucardi Wijnegem?

Wat kan er allemaal bij Lucardi Wijnegem? Naast de verkoop van onze juwelen bieden we bij Lucardi Wijnegem ook verschillende services aan. Zo kan je hier juwelen laten graveren, en kan je oorgaatjes laten schieten. Heb jij een juweel of horloge dat je wil laten repareren? Ook daarvoor kan je bij Lucardi Wijnegem terecht. Tot snel!

Hiernaast ben je bij Lucardi Wijnegem ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten