2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Diamant

Diamanten juwelen
Shine bright like a diamond… het is niet voor niets dat Rihanna dat in haar nummer Diamonds zong, diamanten juwelen zij namelijk perfect voor elk type vrouw. Deze juwelen zijn namelijk elegant, stijlvol en tijdloos. Daarnaast zijn ze ook geschikt om bij elk type outfit te dragen. Daarom zijn wij van Lucardi enorm fan van onze diamanten juwelen.

Diamanten juwelen in het bijzonder
De diamanten steen is uniek in zijn soort: het is namelijk een steen met unieke sprankeling waarvan je direct een uiterst luxe krijgt. Diamanten juwelen zijn juwelen die je niet ‘zomaar’ even koopt, en juist daardoor zijn deze juwelen extra bijzonder.

Diamanten juwelen bestellen bij Lucardi Juwelier
Of je nu op zoek bent naar diamanten oorbellen, ringen, kettingen of armbanden, voor alle soorten diamanten juwelen ben je bij Lucardi aan het juiste adres! Al onze juwelen worden met goede service voor je ingepakt. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een bewijs krijgt van de diamanten bij aankoop van je diamanten juwelen, zodat je optimaal van je aankoop kunt genieten. Ook hebben we naast de veel gedragen gouden kleur, witgouden diamanten juwelen in ons assortiment. Daardoor is ons assortiment breed en uitgebreid, en is er voor elk wat wils te krijgen. Heb je ondertussen je oog laten vallen op een van onze diamanten juwelen? Klik dan snel op bestellen en vul je gegevens in, dan valt je bestelling zo snel mogelijk op te mat!
 

Lees meer

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..