2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Top 10 Valentijnscadeaus

Verover het hart van jouw Valentijn met onze top 10 Valentijngeschenken!

Op 14 februari vieren we Valentijn, de dag van de liefde. Wil jij op deze romantische dag het hart van jouw lief veroveren? Snuister dan eens rond op onze webshop, je vindt hier zeker en vast het perfecte én betaalbare juwelengeschenk voor jouw Valentijn.

Om je een lange zoektocht te besparen hebben we een top 10 samengesteld met originele Valentijngeschenken. Toon je liefde door je (geheime) liefde te verrassen op Valentijnsdag met een ring, ketting, horloge, oorbellen of juwelenset van Lucardi. Of kies voor een Valentijngeschenk om samen te dragen, zoals een breekhart kettinghanger of een gepersonaliseerd juweel met een gravure van jullie namen, initialen of een datum waarop jij en je lief een bijzonder moment delen!

Juwelen in verschillende stijlen, prijsklassen en van zilver tot goud: de zoektocht naar het perfecte Valentijngeschenk begint hier op Lucardi.be!

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..