2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Begint voor jou de grote dag er aan te komen? Ben je al volop in de bezig met de locatie de jurk en de taart? Dan mogen de trouwringen natuurlijk niet ontbreken! Het uitzoeken van trouwringen is een belangrijk moment voor een toekomstig bruidspaar en daar willen wij je graag bij helpen!

Hieronder hebben we tips op een rijtje gezet over waar je moet letten als je trouwringen gaat uitzoeken:

 

Begin op tijd

Het is misschien een beetje een inkoppetje: maar trouwringen uitzoeken is geen last-minute klusje. Begin daarom op tijd.

 

Koop de ringen in een winkel
Als je op trouwringenjacht gaat in de winkel dan helpt dit in het keuzeproces. Je kunt voelen hoe ringen zitten, weet precies wat je maat is en kan zien hoe bepaalde kleuren en materialen matchen met je huid. Een ring kan op een plaatje heel anders overkomen dan in real life. Zorg daarom dat je

 

Houd rekening met je verlovingsring

Ga je de trouwring en de verlovingsring naast elkaar dragen? Dan is het natuurlijk extra mooi als ze bij elkaar passen. Je kunt inspiratie voor je trouwring uit je verlovingsring halen door te kijken naar de kleur en de stenen.

 

Kies een ring die je écht mooi vind

Ben jij dol op witgoud maar houdt je partner meer van geelgoud? Maak je geen zorgen! Er is geen regel die zegt dat de trouwringen op elkaar moeten lijken of van hetzelfde materiaal moeten zijn. Trouwringen zijn sieraden die jullie allebei jullie hele leven gaan dragen: het moet daarom echt je smaak zijn! Naast het materiaal zou je misschien op een ander vlak voor een gelijkenis kunnen zorgen zoals kleur, bewerking of de vorm.

 

Maak de keuze samen

Samen bezig zijn met de trouwerij is gewoon leuk en ringen uitzoeken is iets wat je, in tegenstelling tot de jurk en het pak, heel goed samen kunt doen. Maak er een gezellige dag van.

 

Denk aan de langer termijn

Twijfel je nog een beetje: kies dan een ring waarvan je denkt dat je hem over 40 jaar nog mooi vind. Je bent immers van plan deze ring heel je leven te gaan dragen!

 

Maak je ring persoonlijk

Als finishing touch kan je je ring laten graveren, met een tekst speciaal voor jullie twee maak je de ringen extra persoonlijk.

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..