Dit weekend -50% op Diamant ringen. Bekijk alles!

Sinterklaascadeaus

Top 10 cadeautjes

Top 10 schoencadeautjes

Ben jij op zoek naar een lief cadeautje om een schoentje mee te vullen? Bekijk dan onze top 10 cadeautjes voor kleine prijsjes. 
BEKIJK NU

Top 10 cadeautjes voor meisjes

Ben jij op zoek naar een lief cadeautje voor Sinterklaas? Laat je inspireren door onze top 10 cadeautjes voor meisjes!
BEKIJK NU

Top 10 cadeautjes voor jongens

Ook voor de stoere jongens hebben we leuke Sinterklaas cadeautjes bij Lucardi. Bekijk de top 10 voor jongens!

Geschenken

For the little ones! De leukste cadeautjes om met Sinterklaas te geven. Bekijk onze spaarpotten, bestekjes en andere geschenken. 
BEKIJK NU

Persoonlijke cadeautjes

Laat jouw cadeautje graveren en maak het extra persoonlijk! Ga jij voor dat lieve plaatarmbandje of toch voor die leuke spaarpot?
BEKIJK NU

Cadeausets

Vind jij het moeilijk om te kiezen? Met onze cadeausets zit je altijd goed! De populairste juwelen verpakt in een mooi doosje! 
BEKIJK NU

Sinterklaascadeaus

Half november komt hij aan met zijn stoomboot en zijn pieten: Sinterklaas. De man die met zijn paard over het dak loopt en cadeautjes in de schoentjes van kinderen stopt. De sinterklaastijd heeft altijd iets magisch, en natuurlijk is het superleuk om Sinterklaascadeaus te krijgen, zowel voor kinderen als volwassenen. Gelukkig heb je bij ons genoeg om uit te kiezen!

Koop de leukste Sinterklaascadeaus bij Lucardi

Bij Lucardi vind je de allerleukste Sinterklaascadeaus. We hebben leuke cadeautjes voor meisjes, maar ook voor jongen. Kijk rond op onze website en vind onze leuke kindercollecties. Voor de meisjes boordevol met bling, mooie kleurtjes en schattige vormen. Voor de jongen zijn er coole kleuren en sport en superhelden thema’s. We hebben armbanden, kettingen, ringen oorbellen en natuurlijk horloges. Voor wie je ook op zoek bent naar een Sinterklaascadeau: Lucardi heeft het! We hebben ook leuke schoencadeautjes  onder de 9,99 euro. Een kleinigheidje waar een kind heel blij mee is!

Bestel snel jouw favoriete Sinterklaascadeaus online in de webshop

Zeker weten dat je net uitgezochte cadeautje op tijd binnen is voor pakjesavond? Bestel je Sinterklaascadeau dan snel. We bezorgen het snel bij je thuis en je kunt op onze webshop zelf kiezen voor een cadeauverpakking, zodat je Sinterklaascadeautje mooi bij je afgeleverd wordt. Mocht je het artikel wat je hebt gekozen willen ruilen of retourneren dan kan dit gratis in al onze filialen.  Je kunt bij ons onder andere betalen door middel van VISA, MasterCard en Afterpay. Maak er een geweldige Sinterklaas van! 

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..