3x Sint snacks om te smullen

It ain’t a party without snacks! Met deze drie snacks komen Sinterklaas en zijn pieten zeker weten op bezoek.

1. Pieten soesjes

Wil jij indruk maken op de kids maar niet uren in de keuken staan? Pieten soesjes zijn het antwoord! De volgende dingen kan je op je boodschappenlijstje zetten om deze snack te maken:

- Naturel en chocolade soesjes

- Verschillende kleuren rolfondant

- Smeltchocolade

- Kleine cupcake vormpjes

 

Rol de fondant uit tot een dunne plak. Met een klein mesje kan je hoedjes en veren uitsnijden. Ook de ogen kan je hiermee uitsnijden. Plak alle onderdelen van piet aan elkaar door middel van de smeltchocolade. Maak het soesje af door de cupcake vormpjes om te buigen. Deze maak je vast als kraag aan de onderkant van het soesje. Tadaaaa, je pieten soesjes zijn nu af! 

Pieten soesjes
(bron: www.moodkids.nl)

2. Gezonde fruitspiesjes

Toe aan iets gezonds na al het strooigoed van de Sint? Kies dan bijvoorbeeld voor fruitspiesjes. Lekker als tussendoortje en zo krijgt iedereen toch nog zijn vitamientjes binnen deze maand. Deze snack hoeven we niet uitgebreid toe te lichten aangezien een fruitspiesje voor zich spreekt. Om er een Sinterklaas twist  aan te geven snijd je een muiter uit een appel en voeg je deze als laatste toe. Quick and easy! 

Gezonde fruitspiesjes
(bron: www.elskeleenstra.nl)

3. DIY chocoladeletter

Nog aan het bedenken wat een leuk toetje kan zijn? Versier je eigen chocolade letters! Hartstikke leuk ook om samen met de kleintjes te doen. Maak je eigen chocoladeletters of koop ze kant en klaar. Zet een paar versiersels op tafel zoals spikkels, nootjes, mini marshmallows, hagelslag en ga zo maar door. Vul verschillende spuitzakken met gesmolten chocolade en jullie kunnen aan de slag.

Chocoladeletter
(bron: www.bettyskitchen.nl)

 

 

 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..