De leukste inpaktips

Makkelijke inpak tips

Krijg jij altijd lichte paniek zodra de feestdagen in zicht komen en word je al nerveus als je het inpakpapier in de hoek van de kamer ziet staan? Vooral met Sinterklaas moet je 101 cadeautjes inpakken. Don’t worry, met deze tips wordt jij binnen no time een echte cadeau pro!

Tip 1: Giftags  

Zijn er zoveel cadeautjes dat je ze niet meer van elkaar kunt onderscheiden? Voeg dan aan elk pakje een gifttag toe. Gelukkig hebben we voor jullie een gifttag gemaakt die je makkelijk kan printen en uitknippen! Maak de gifttag vast met lint en zo weet je zeker dat iedereen het correcte cadeautje ontvangt.

Tip 2: Washi tape

Ben je geen inpak held maar wil je wel een mooi ingepakt cadeau geven? Dan is washi tape jouw beste vriend! Door de verschillende kleurtjes, printjes en maten die er te koop zijn maak je van elk cadeautje een feestje. Houd het basic door de washi tape als gewoon plakband te gebruiken of ga er creatief mee aan de slag.


(bron: www.pinterest.nl)

Tip 3: Cadeaudoosjes

Elk jaar zit er wel een cadeautje tussen met een onmogelijke vorm zoals een voetbal of speelgoed auto. Hoe moet je dit nou weer inpakken?! Maak het niet moeilijk voor jezelf en pak het cadeau in een cadeaudoosje. Grote strik er op en je bent klaar.

Tip 4: Inpakpapier

Neeeee, het inpakpapier is op! Wat nu?! Kijk eens goed in je huis  want je kan meerdere dingen als inpakpapier gebruiken. Heb je bijvoorbeeld nog een oude krant of een stuk stof thuis liggen? Hier kan je ook ontzettend leuk mee inpakken.

 Met deze tips wordt uitpakken een feestje. Let’s get wrapping! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..