Terug

Nouveau Vintage ringen

  • Sorteren
1 - 0 van 0

Nouveau Vintage ringen

De Nouveau Vintage is een gloednieuwe collectie van Lucardi. Met een leuke stijl uit de jaren ’20 is het een collectie die je niet vaak tegen zal komen. Het zijn goldplated ringen, oorbellen en armbanden in 10 schitterende kleuren. Je kunt ze kopen in een luxe set, of juist de kleurtjes met elkaar combineren! Een vintage look, maar in een nieuw jasje! Leuk om te hebben én leuk om cadeau te geven… voor Moederdag bijvoorbeeld.

 

De mooiste Nouveau Vintage ringen vind je bij Lucardi

De Nouveau Vintage collectie is verkrijgbaar in 10 frisse kleurtjes. Deze tinten staan allemaal voor een ander gevoel en hebben een andere betekenis; Harmony, Grace, Love, Wisdom, Happiness. Want deze dingen heb je nooit genoeg! Laat je inspireren. Mocht je de Nouveau Vintage ringen cadeau geven, dan is het op deze manier nog leuker! En als je de volledige set koopt krijg je een gratis cadeaudoosje in de zelfde vintage stijl: wit kant en een schattig strikje. C’est tres bien!  
 

Bestel Nouveau Vintage ringen snel op onze webshop

Heb jij het kleurtje gevonden wat goed bij jou past? Bestel dan op onze website je Nouveau Vintage ring (of de volledige Nouveau Vintage set, natuurlijk). Dan zorgen we dat het snel bij je thuis bezorgd wordt. Als je je Nouveau Vintage ring wil terugbrengen naar de winkel dan kan dat. Ruilen en retourneren is daar gratis. Betalen kan onder andere door middel van VISA, Paypal en MasterCard. Buy you’re jewelry and bling it on! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..