Laat jouw juweel of horloge gratis graveren met de kortingscode: Gratisgravure. Bekijk alles!

Klantenkaart

Klantenkaart

Hoe werkt het?

Met een Lucardi Klantenkaart kun je sparen voor extra korting op alle artikelen uit het Lucardi assortiment. Je spaart bij iedere aankoop 5% van het bestede bedrag. Koop je dus iets van €10, dan heb je € 0,50 gespaard. Het spaartegoed wordt afgerond op hele centen.

 

Het spaartegoed is al direct (bij de volgende transactie in de winkel) te besteden. Je hoeft dus niet door te sparen tot een bepaald vast bedrag!

 

Naast het sparen ben je ook een Lucardi Friend en krijg je nieuwsbrieven met acties en nieuwtjes, exlusieve aanbiedingen en inspirerende magazines!


Hoe kan ik Lucardi Friend worden?


De Lucardi Klantenkaart, waarmee je Friend wordt, is te verkrijgen in al onze filialen en ook in onze webshop.


Via de webshop

Heb je al een Mijn Lucardi account? Als je inlogt bij Mijn Lucardi op onze website, kun je daar bij je gegevens aangeven dat je bij de eerstvolgende bestelling een klantenkaart wilt ontvangen. Je spaart dan ook direct bij deze eerste bestelling.

Nog geen Mijn Lucardi account? Kies dan rechts bovenaan de homepage voor Aanmelden. Bij het invullen van je gegevens kun je dan ook direct aangeven een klantenkaart te willen ontvangen bij je eerste bestelling.

 

Via de winkel; als je op dat moment een aankoop wilt doen

Wanneer je iets koopt in een van onze winkels, zal gevraagd worden of je een klantenkaart hebt, of wilt hebben. Als je aangeeft een klantenkaart te willen hebben, wordt dit direct bij de kassa geregeld voor je. In de winkel wordt alleen je mailadres en je postcode en huisnummer ingevuld. Je spaart dan direct bij de aankoop die je op dat moment doet.

Op het opgegeven mailadres ontvang je een mail met daarin een wachtwoord om in te loggen bij Mijn Lucardi op onze website. Daar kun je dan je gegevens aanvullen als je dat wilt. Je kunt dan ook sparen bij aankopen die je via de website doet.
 

Via de winkel; als je op dat moment (nog) geen aankoop wilt doen

Ben je in de winkel, en wil je wel een klantenkaart, maar op dat moment wil je niets kopen? Vraag dan bij de kassa om een klantenkaart. Je kunt dan thuis zelf via de website de klantenkaart registreren. Let op: zonder registratie kan er niet worden gespaard op de klantenkaart.

Als je al een Mijn Lucardi account hebt, kun je kiezen voor Inloggen (rechtsboven op de homepage). Nog geen account? Kies dan voor Aanmelden. Koppel vervolgens het nummer dat je vindt op de ontvangen klantenkaart aan jouw account.

Let op: bij de aanschaf van cadeaubonnen spaar je geen punten.

Bekijk de voorwaarden van de klantenkaart hier.

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..