Super Shopping Days! Minimaal 20% korting op alles* Shop nu!


​Het nieuwe seizoen is gearriveerd en dat betekent ook nieuwe juwelentrends. Het is tijd om je klaar te maken voor de herfst met de mooiste tijdloze juwelen die je nieuwe look een extra glamoureuze toets geven!

Bold treasures
Maak een fashion statement door te kiezen voor grote en opvallende juwelen. Durf te kiezen voor een beetje kleur in je accessoires om je outfit te laten opvallen. Mix en match verschillende kleurtjes of ga voor een ton sur ton look. Zo maak jij een statement dit seizoen!

Spotlight on silver
Trend alert! Tijdens de fashionweeks in Parijs, Copenhagen en Amsterdam zag je steeds meer de verschuiving – het is weer tijd voor zilver! Zilver is terug van weggeweest en staat steeds meer in de spotlight. Gecombineerd met goud en bijoux of een volledige zilveren accessoires look. Deze trend is wat ons betreft nooit weggeweest en zilver is here to stay!

Reinvented classics
De klassiekers zijn alles behalve saai! De parels, tennisarmbanden en diamanten zijn helemaal on trend dit seizoen. Combineer diamant met robijnen of emerald voor een kleurrijke toets aan je outfit. Of creëer laagjes door een parelcollier met andere kettingen in verschillende lengtes te dragen. Echte klassiekers van vroeger, maar volledig de trend van NU!​

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..