2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Mijn eerste oorbellen

Mag jij je eerste oorgaatjes laten schieten? Dat is best een spannend moment! Om je voor te bereiden kan je hier vast lezen hoe het gaatjes schieten in zijn werk gaat.

Wanneer je langskomt bij een van de Lucardi winkels voor het schieten va boorgaatjes, zal een medewerker je eerst alle schietoorbelletjes laten zien waaruit je kan kiezen. Zo is er keuze uit verschillende oorbelletjes, zoals met bloemetjes of een glinsterend steentje erin verwerkt. Hierna mag je plaatsnemen op een stoel en zal de winkelmedewerker een stipje zetten met een stift op je oor, om te laten zien waar het oorgaatje gaat komen. Wanneer jij en je papa of mama tevreden zijn met de plek van het gaatje, worden de oorbelletjes in het schietapparaat geplaatst. Het schieten klinkt heel spannend, maar is eigenlijk in geen tijd gedaan! Na het prikken zullen je oren wel even rood en gevoelig zijn, maar dit is gelukkig weer snel voorbij.

Om zo snel mogelijk de schietoorbellen te vervangen, is het belangrijk dat je de oorgaatjes goed verzorgt na het schieten. Zo moet je de oorgaatjes minimaal 2 keer per dag goed proper maken, en dat het liefst 6 weken lang. Zorg er ook voor dat je niet gaat draaien aan de oorbelletjes en er niet steeds met je (vieze) handen aan komt. Na 6 weken zijn de gaatjes genezen en mag je de schietoorbellen omwisselen!

 

Diploma

Als bewijs van jouw dapperheid bij het schieten van jouw eerste oorgaatjes, krijg je een mooi diploma mee! Zo heb je voor altijd een aandenken aan jouw eerste oorgaatjes!

Bekijk hier

Aftelkalender

Nadat je je oorgaatjes hebt laten schieten, moeten deze eerst goed genezen voordat je nieuwe oorbellen mag indoen. Kan jij niet wachten tot dat moment? Download dan onze aftelkalender zodat je alle dagen steeds kan afvinken tot het moment daar is!

Download hier

Veel gestelde vragen


Mijn eerste oorbellen

Je eerste oorbelletjes… dat is iets om nooit te vergeten! Bij Lucardi vind je de leukste dingen voor als jij binnenkort gaatjes mag laten schieten, van een aftelkalender tot de mooiste kinderoorbellen voor als je straks mag wisselen!

Vind meer informatie over oorbellen schieten bij kinderen

Je eerste oorbelletjes laten prikken is een hartstikke leuke, maar ook wel spannende ervaring. Het moet een fijne herinnering worden! Daarom kan je je op de Mijn eerste oorbellen pagina vast voorbereiden op wat er gaat gebeuren.

Bekijk de ‘Mijn eerste oorbellen’ pagina op de website van Lucardi

Wil jij ook graag gaatjes laten schieten? Bekijk dan alle handige informatie en leuke extraatjes op de Mijn eerste oorbellen pagina. Zo wordt het aftellen tot dat jouw oorbellen worden geschoten nog leuker én weet jij precies wat er te wachten staat! Wil je vast lekker rond kijken bij alle leuke oorbellen die jij straks kan gaan dragen? In onze webshop kan je kiezen uit alle mooie kinderoorbellen!

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..