30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Djamila x Lucardi juwelen | Lucardi Juwelier

Lucardi x Djamila

De nieuwe collectie van Lucardi x Djamila staat online! Djamila heeft deze collectie helemaal zelf ontworpen en je ziet haar dan ook vollop terug in alle fotoshoots. Ben jij benieuwd wat je allemaal voor leuks kunt scoren in deze collectie? Dan zit je op deze pagina helemaal goed! Lees verder voor informatie en vindt hier ook meteen alle producten die je in de collectie van Djamila kan vinden. 

Juwelen van Meisjedjamila

Djamila ken je misschien beter als "meisjedjamila". Ze is bekend van haar YouTube kanaal waar ze al jaren video's plaatst en dan ook erg veel trouwe volgers. Daarnaast is Djamila ook zangerest én actrice. Nu heeft ze met Lucardi een prachtige juwelen collectie ontworpen en laten we maar al te graag aan jullie zien. Waar bestaat de collectie precies uit? In de Lucardi x Djamila collectie vind je vier verschillende thema's, namelijk star, love, dream en Djamila haar eigen naam. In de collectie vindje meer dan 50 juwelen, en deze zijn gemaakt van zilver óf van zilver met een gouden plating. De juwelen waar je uit kunt kiezen zijn kettingen, armbanden, oorringen en ook enkele mooie oorstekers en ringen.

De juwelencollectie van Lucardi x Djamila

Als eerst zitten er meerdere armbanden en kettingen in de collectie. Er zit zowel een woord en een symbool in de kettingen en armbanden om de collectie speels en vrolijk te maken. Daarnaast vind je de woorden en symbolen ook los bij bijvoorbeeld een paar oorringen, want zo kun je zelf bepalen welke oorringen jij wilt combineren met je ketting en armband. Hou jij er wel van om een mooie earparty te dragen, en lekker veel te combineren? In de collectie vind je ook losse oorstekers. En deze zijn heel betaalbaar! En daarnaast is geen look natuurlijk compleet zonder een matching ring. De ringen van Djamila hebben ook een woord en symbool. Eigenlijk krijg je dus twee ringen in één. Combineer van elk thema de bijpassende juwelen of kies er juist voor om de verschillende thema’s met elkaar te mixen en matchen. Benieuwd naar meer informatie achter deze collectie? Check dan onze blog!

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..